2019 Kaftan Modelleri - Yeni Kınacım Konseptleri
2019 kına tahtı modelleri
2019 Kına Tahtı Modelleri
Mayıs 25, 2019
İstanbul Avrupa Yakası Kına Organizasyon
İstanbul Avrupa Yakası Kına Organizasyon
Eylül 16, 2019
2019 kına tahtı modelleri
2019 Kına Tahtı Modelleri
Mayıs 25, 2019
İstanbul Avrupa Yakası Kına Organizasyon
İstanbul Avrupa Yakası Kına Organizasyon
Eylül 16, 2019

2019 Kaftan Modelleri

Kına geceleri Türk örf ve adetlerinde, en az düğün kadar önemli olan bir organizasyondur. Bu nedenle gelin adayları bu geceye ekstra önem vermektedir. Kına geceleri gelinlerin kendilerini en şık görmek istedikleri gecelerden biridir. Gelinler kına gecelerinde genellikle abiye elbise tercih etse de son dönemlerde kaftan modelleri de tercih edilmektedir. 2019 kaftan modelleri ile gelinler kına gecelerinde gelenekselliğe geri dönüş yapmış oluyor.

2019 Kaftan Modelleri Nasıl Seçilmeli?

2019 kaftan modelleri ile kaftan geleneksel bir kıyafet olmaktan çıktı. Genellikle kırmızı olarak tercih edilse de farklı renklerde ve modellerde kaftan modelleri 2019 kaftan modelleri arasında mevcut. Kaftan modelleri genellikle kadife ya da saten kumaştan yapılıyor. 2019 kaftan modelleri ile, kına gecesi kavramına pek çok yeni özellik kazandırıldı. 2019 kaftan modellerine bakıldığında kaftan modellerinin renklendiği ve çeşitlendiği görülüyor. Kaftan modellerinde renk seçeneklerinin artmasının yanı sıra kumaşların da çeşitlendiği gözlenebiliyor ama yine de kış aylarında yapılan bir kına gecesinde tercih kadife kaftan modellerinden yana olmalıdır. Eğer yaz ve bahar ayları gibi hava sıcaklıklarının yüksek olduğu bir dönem de kına gecesi yapılıyorsa saten gibi hem ışıl ışıl hem de ince bir kumaş türünden yapılan kaftan modelleri tercih edilmelidir.

Uygun Kaftan Modelleri Nasıl Belirlenir?

2019 kaftan modelleri için en önemli konu doğru modelin nasıl tercih edileceğidir. Kaftan modeli seçilirken ilk yapılması gereken ne tarz bir kaftan  modeli tercih edilmesi gerektiğine karar vermektir. Daha sonra yapılacak ilk tercih kaftanın yapılacağı kumaş türünü tercih etmek olmalıdır. 2019 kaftan modelleri içerisinde şık bir görünüme sahip olmak için kumaş ve model seçimi yapıldıktan sonra kaftan modellerinin üzerine tam oturan potluk ve bolluk yapmayan bir model olmasına özen göstermek gerekir.

2019 kaftan modelleri seçilirlen kına gecesinin enrede yapılacağını da göz önünde bulundurmak gerekmektedir. Örneğin kına gecesi evde olacaksa eğer tarlatanlı ve kabarık bir model uygun olmayacaktır. Kloş ya da A kesim bir etek modeli ya da şalvarlı kaftan modelleri daha kullanışlı olacaktır. Ayrıca tüller ve satenler son derece uygun kumaş türleridir. Yine işleme ve ışıltıları unutmamak gerek. Güzel ve göz kamaştıran bir kaftanın olmazsa olmazı işlemeleridir. Kına gecesi adetleri belki yöreden yöreye farklılık gösterir ama genel anlamda kaftan modelleri birbirine benzemektedir. Bu noktada seçimi kolaylaştıran gelinin istekleridir.

2019 Kaftan Modellerini Aksesuarlarla Tamamlayın

2019 kaftan modelleri tercih edilirken aksesuarlarda unutulmamalıdır. Minik fesler, şapkalar, taçlar, taşlı ve zincirli saç aksesuarları kaftanların son zamanlarda ortaya çıkan olmazsa olmaz aksesuarlarıdır. Bu tür detaylar ile kına gecesinde de en az düğününde olduğu kadar şık olunabilir. En dikkat edilmesi gereken ise şüphesiz ki mevsime uygun kumaşlar ile fiziğinize uygun modellerin tercih edilmesidir. Aksesuarlar ile tamamlanan 2019 kaftan modelleri ile gelinler kına gecelerinde yıldız gibi parlayacaklar.