2019 Kına Organizasyon Tarihleri İçin Geç Kalmayın! - Yeni Kınacım Konseptleri
2019 kına konseptleri
2019 Kına Konseptleri
Mayıs 19, 2019
2019 kına tahtı modelleri
2019 Kına Tahtı Modelleri
Mayıs 25, 2019
2019 kına konseptleri
2019 Kına Konseptleri
Mayıs 19, 2019
2019 kına tahtı modelleri
2019 Kına Tahtı Modelleri
Mayıs 25, 2019

2019 Kına Organizasyon Tarihleri İçin Geç Kalmayın!

2019 kına organizasyon tarihleri

2019 kına organizasyon tarihleri

Kına geceleri gelinlerin en çok özendikleri ve detaylar içerisinde kaldıkları gecelerden birisidir. Bu gece için kına organizasyon şirketi ile anlaşmak isteyen gelinlerin en çok dikkat etmesi gereken detay ise organizasyon şirketiyle kına gecesi tarihi belli olur olmaz iletişime geçmektir. Çünkü kına gecesinin yapılacağı gün uygun bir kına organizasyon firması bulmamak kına gecesi için hayaller kuran gelinleri hayal kırıklıklarına uğratabilir. Bu nedenle düğün ve kına gecesi tarihi belli olur olmaz bir kına organizasyon şirketi ile iletişime geçmelisiniz ki 2019 kına organizasyon tarihleri için geç kalmayın!

Kına organizasyon firmaları son zamanlarda gelinlerin adeta kına gecelerinin kurtatıcıları haline geldiler. Hem planlamada hem hazırlıtka hem de misafir memnuniyetinde gelinlere yardımcı olan organizasyon firmaları gelinlerin yüklerini adeta hafifletirler. Bu nedenle kına geceleri için organizasyon şirketlerinden erken tarih alınması çok önemlidir. Kına organizasyon firmaları, seçilen mekânlarda gerçekleşecek davetin alkollü ya da alkolsüz, yemekli ya da yemeksiz olacağına karar verirken gelinlere yardımcı oluyor. Geniş hizmet imkanları bulunan kına organizasyon firmaları sayesinde bu özel gece için aklınıza gelebilecek her detayın gerçekleşeceğine emin olabilirsiniz.  Kına tahtı, bindallı, davul gösterisi, müzik ve dans seçeneklerinin içerisinde bulunduğu bu organizasyonlar, misafirlerinize unutulmaz bir kına gecesi yaşatmanıza yardımcı olacaktır.Gelin adayı ve nedimeler için sunulan bindallı modellerine mutlaka önceden bakmalı ve fırsatınız var ise kesinlikle kına gecesinden önce giymelisiniz. Aksi taktirde beden, renk ya da model konusunda sorun yaşamanız muhtemel olacaktır. Kırmızı, bordo, yeşil, mavi ya da mor renklerinde sunulan bindallılar arasında size ve arkadaşlarınıza en çok yakışan modeli kendi zevkleriniz doğrultusunda seçebilirsiniz. Bütün bu detayların eksiksiz işleyebilmesi için 2019 kına organizasyon firması ile erken iletişime geçmek çok önemlidir. Aksi halede, planlama süsleme ya da kıyafet bulma gibi konularda sorun yaşanılabilmektedir.

Bir kına organizasyon firması ile görüşürken yapmanız gereken ilk şey, bu işe ne kadar bütçe ayırabileceğinizi belirlemektir. Çünkü kına gecesi mekânları, kına gecesi elbisesi ve buna benzer tüm detayları; aslında bütçeniz doğrultusunda belirleyeceksiniz. Bütçenizi belirlerken ise gelecek konuk sayısına uygun bir kına gecesi mekânı, konuklarınıza yapılacak ikramlar, konuklarınızın nerede konaklayacağı, kına elbisesi, canlı müzik gibi birçok detayı göz önünde bulundurmanız gerekiyor.

Kına Gecesi Nerede Yapılır?

Kına organizasyon firması ile anlaştıktan hemen sonra organizasyon firmaları ile iletişime geçerek 2019 kına organizasyon için uygun mekanı konuşmalısınız. Geçmiş dönemlerde yapılan kına gecelerine; sadece gelin adayının yakın çevresi ve damat adayının ailesi katıldığından bu organizasyon genel olarak kız evinde yapılırdı. Fakat günümüzde yapılan organizasyonlarda çok fazla davetli çağrıldığından gelin adayının evi bu aşamada yetersiz kalır. Bu nedenle günümüzdeki kına geceleri; çay bahçesi, kır düğünü salonları, yalı, otel, restoran ve cafe tarzı yerlerde yapılabiliyor.Düğüne benzeyen kına gecesi organizasyonuna çağıracağınız davetli sayısını netleştirdikten sonra mekân ayarlamalısınız. Aksi takdirde davetli sayınızın çok üstünde bir mekân tutmanız, gereksiz yere bütçe ayırmanıza neden olacaktır. Eğer yemekli bir organizasyon yapmayı düşünüyorsanız mutlaka önceden bu mekânın yemek servisi olup olmadığını sormalısınız. Aynı zamanda yemekli olan kına gecesi için daha fazla bütçe ayırmanız gerektiğini de unutmamalısınız. Bütün bu detayları eksiksiz yaşamak için hemen kına organizasyon şirketleri ile iletişime geçin ve 2019 kına organizasyon tarihleri için geç kalmayın!