Bağcılar Kına Organizasyon - Yeni Kınacım Konseptleri

Bağcılar Kına Organizasyon

Avcılar Kına Organizasyon
Kasım 26, 2019
Bahçelievler Kına Organizasyon
Kasım 28, 2019
Avcılar Kına Organizasyon
Kasım 26, 2019
Bahçelievler Kına Organizasyon
Kasım 28, 2019

Bağcılar Kına Organizasyon

Bağcılar kına organizasyon gelinlerin istedikleri kına gecesini düzenliyor. Bağcılar kına organizasyon ile kına geceleri eğlenceli ve sorunsuz geçiyor.

Türk gelenekleri içerisinde en beğenileni ve en önemlisi kına gecesidir. Bu önemli gecede gelin adayları her şeyin kusursuz olmasını isterler. Kına organizasyon gelinlerin en heyecanlandıkları günlerden birisidir. Hem çok eğlenilen hem de çok heyecanlanılan bu gecede tüm gelin adayları harika bir çaba ve özen sarf ediyorlar. Bu nedenle Kınacım Kına Organizasyon olarak gelinlere bu önemli gecenin sorunsuz geçmesi için mutlaka kına organizasyon firmaları ile iletişime geçerek destek almalarını öneriyoruz.

Kına organizasyonu yapılırken kafaları meşgul eden çok farklı konular ve detaylar vardır. Bunlar; kına mekanı seçimi, kına organizasyon teması, kınada çalınacak şarkılar, kına elbisesi seçimi, kına tahtı modeli, kına hediyelikleri, süslemeleri gibi ince ve titiz planlama gerektiren konulardır. Bu konuların kolayca ve sorunsuz halledilebilmesi için mutlaka Bağcılar kına organizasyon ile çalışılması gerekmektedir.  

Kına organizasyon yapılırken Bağcılar kına organizasyon firmasının belirli bir akışı vardır ve organizasyon o şekilde ilerler. Çeşitli organizasyon firmaları tarafından yapılan kına organizasyonu benzerlikler gösterebilir.  Burada gelin adaylarının özellikle kına organizasyon firmaları içerisinden en farklı organizasyon alternatifi sunan Bağcılar kına organizasyon ile anlaşması gerekmektedir. Kına organizasyon firmaları içerisinden Bağcılar kına organizasyon ile anlaşıldıktan sonra, kına gecesi öncesi organizasyon ekibi ile gelinler bir araya gelip akışın üzerinden geçerek detayları görüşürler. Bu detaylar arasında, kına organizasyonun kaçta başlayacağı, gelinin kaçta çıkacağı, kına yakma merasiminin ne zaman olacağı, testi kırma yapılacaksa eğer nasıl yapılacağı ve gelin kaçırma yapılacak mı gibi konular belirlenmeli,  istemeyenler çıkarılmalıdır. Ayrıca Bağcılar kına organizasyon ile görüşmeler esnasında akışa gelinin istediği fakat akışta olmayan farklı şeylerde eklenebilir. Yine kına organizasyonu planlanırken organizasyon esnasında çalınacak şarkıları belirlemek için kına mekanının DJ’i ile görüşülebilir. Mekanın DJ ile görüşme yapıp çalınması istenilen şarkıları yani playlisti mutlaka gelin adayları belirlemelidir. Bunun nedeni DJ’lerin her kına gecesinde aynı şarkıları çalmasıdır. Eğer gelin adayları farklı şarkılar çalmak istiyorsa mutlaka kına mekanının DJ’i ile görüşülmesini tavsiye ediyoruz.

Kına Organizasyonu Planlamasının Olmazsa Olmazları Nelerdir?

Standart bir kına organizasyonunun bazı olmazsa olmazları vardır.  Bir akış içerisinde ilerlemesi gereken bu olmazsa olmazlar şu şekildedir;

·         Karşılama ve lokum ikramı

·         Misafirlerin masalarına yönlendirilmesi

·         İkramların dağıtılmaya başlanması

·         Gelinin çıkışı

·         Kına kızlarının şovu

·         Kına yakma merasimi

·         Testi Kırma oyunu

·         Gelin kaçırma

Bağcılar Kına Mekanları

Kına organizasyonun yapılacağı mekan mutlaka özenle ve dikkatle seçilmelidir. Kına mekanının uygunluğu kına gecesinin sorunsuz geçmesi için çok önemlidir. Sorunsuz bir kına organizasyon için kına mekanları seçilirken Bağcılar kına mekanları arasından en uygun ve geniş olanını seçmek gerekmektedir. Kına geceleri, günümüzde artık çok farklı mekânlarda yapılabilmektedirler. Bağcılar kına mekanları arasından kına organizasyonu için, hem kapalı düğün salonları hem de açık kır düğün mekânları seçilebilir. Yine kına organizasyon firmaları ile anlaşarak eğer anlaşmalı mekanları var ise havuz başı mekanlar da tercih edilebilir. Ayrıca Bağcılar kına mekanları arasında yer alan oteller ile anlaşarak otellerin balo ya da davet salonlarında da kına organizasyonu yapılabilir. Kına organizasyon için Bağcılar kına organizasyon ile anlaşıldığında, kına mekanının yeri fark etmeksizin kına paketi dağıtma ve başka türlü servislerde de destek alınabilir. Bağcılar kına mekanları arasından seçim yapılırken, davetli sayısı göz önünde bulundurmalı ve bu sayıya uygun bir mekân seçilmelidir. Bütün bunlar dikkate alındığında sorunsuz bir kına gecesi geçirmek kaçınılmaz olacaktır.

Kına Mekanları Önerilerimiz için tıklayın: