Hangi Konseptte Nasıl Kına Tahtı Tercih Etmelisiniz? - Yeni Kınacım Konseptleri
Adana Kına Mekanları
Şubat 12, 2019
Kına duvak modelleri
Kına Duvak Modelleri
Şubat 12, 2019
Adana Kına Mekanları
Şubat 12, 2019
Kına duvak modelleri
Kına Duvak Modelleri
Şubat 12, 2019

Hangi Konseptte Nasıl Kına Tahtı Tercih Etmelisiniz?

Kına tahtı

Kına tahtı konsepti kına gecelerinin en önemli aksesuarlarındandır. Kına tahtı konseptleri düğün törenlerine de uygunalabilir. Düğün törenleri birçok kültürde önemli bir yer tutar. Ülkemizde de hem düğünler hem de kına geceleri büyük bir özenle organize edilir ve misafirler ağırlanır. Genel bir düşünce olarak ”bir kere evleniyoruz” cümlesinden yola çıkarak hazırlanan kına geceleri artık “minik bir düğün” şeklinde geçen eğlenceye dönüşmüştür. Bunun dışında hüznün ve mutluluğun aynı anda yaşandığı bir gece olarak kına gecelerini tanımlayabiliriz. Gelelim kına gecelerini ihtişamıyla güzelleştiren, vazgeçilmez bir aksesuar olan kına tahtına.

Kına tahtları; kına gecesi organizasyonları için vazgeçilmeyen ve sadece o geceye özel önemli bir aksesuardır. Kına gecesinde, gelinin hem ağladığı, hem eğlendiği ve tüm sevdiklerine tek tek göz gezdirdiği, yeni hayatına geçtiğini anlamaya başladığı bir alandır. Kına tahtları geline özel bir alandır. Ancak çift kişilik (hem gelin hem damadın yer aldığı kınalar)farklı konseptteki kına tahtları da mevcuttur. Kına tahtları kısacası gelinin baba evine vedasının gerçekleştiği, özel bir oturma aksesuarıdır.

Kına Tahtı Nasıl Süslenmelidir?

Kına tahtı süslemesi kına gecesi organizasyonun en önemli kısımlarından birisidir. Özenle hazırlanan kına tahtları kına gecelerini görkemli bir davete dönüştürür. Görkemli ve ihtişamlı kına gecelerinin yolu kına tahtlarından geçer denilebilir.

Kınacım Kına Organizasyonu bu nedenle gelin adaylarının en özel gecesi olan kına geceleri için en görkemli ve ihtişamlı kına tahtlarını dizayn etmektedir. İster kubbeli olsun, ister düz; tepesinden yere kadar tüllerle ve işlemelerle bezenen gelinin kına tahtı, kına gecesi yapılacak olan mekanın en baş köşesine Kınacım Kına Organizasyon ekibi tarafından yerleştirilir.

Kınacım Kına Organizasyon ekibi tarafından hazırlanan ve kına mekanının her yerinden rahatlıkla herkes tarafından görülecek olan kına tahtı, bütün gece gelin ile birlikte kınaya katılan tüm davetlilerin odak noktası olacaktır.  Genellikle altın rengi işlemeler kullanılan özel kına tahtları en fazla kırmızı renk olmak üzere özel kumaşlarla ve tüllerle farklı şekillerde süslenir. Bazen pembe konsept tercih edildiğinde pembe renkli kumaşlar ve tüller de tercih edilmektedir. Gelin adaylarının isteklerine göre özel olarak hazırlanan ve her detayı ile kına gecelerinin baş köşesinde yer alacak olan kına tahtı, o gece yaşanacak ihtişam için en doğru seçim olacaktır.

Kına Tahtı Nasıl Hazırlanır?

Kına tahtları hazırlanırken öncelikle, gelin adaylarının kendilerini iyi ve mutlu hissetmelerine dikkat edilir. Konsept, kına kıyafetleri, ve diğer aksesuarların kına tahtı ile uyumlu olması Kınacım Kına Organizasyonu ekibinin en önem verdiği detaydır. Kına tahtları mutlaka kusursuz olmalı ve özenle hazırlanmalıdır. Kına tahtları hem ihtişamlı olmalı hem de gelin adaylarının muhteşem görüntüsünü gölgede bırakmamalıdır. Bu nedenle, kına gecesinde gelin ve gelinin oturacağı kına tahtı bir bütün olarak değerlendirilmeli ve gecenin tüm hazırlıkları da bu şekilde yapılmalıdır.

Klasik ve modern tarzlarda ihtişamlı bir şekilde yapılan kına tahtları, kına gecesi konseptine uygun olarak hazırlanır ve bu şekilde süslenir. Genellikle kına tahtı tek kişilik olarak hazırlanır, aynı zamanda kına tahtının iki yanına, gelin adayının nedimeleri için özel oturma yeri de eklenir. Tercihe göre nedime yerleri iki kişilik koltuk biçiminde de kına tahtları yanına yerleştirilebilir. Her detay hazırlanırken kına gecesi için tercih edilen konsept önemlidir. Kına tahtları için çiçekli, kubbeli, tüllerle süslü, özel taşlarla boncuklarla döşenmiş, farklı renklerde ve şekillerde tasarımlar bulunur, ancak önemli olan kına gecesinın asıl sahibi olan gelinin hangi konseptte, nasıl bir kına tahtı tercih ettiğidir. Siz de hangi kına konseptinde nasıl kına tahtları tercih etmeliyim sorusuna aradığınız yanıtı sitemizde bulabilirsiniz. İşte farklı konseptlerde tercih edebileceğiniz kına tahtları modelleri.

Klasik Kına Tahtı

Gösterişten uzak ve sade bir kına konsepti tercih ediyorsanız, siz de klasik olandan vazgeçmeyenlerdensiniz demektir. Klasik olan eskimez sloganıyla hareket ederek kınanızda gönül rahatlığıyla Klasik Kına Tahtı kullanabilirsiniz.

Salıncak Kına Tahtı

Konsept olarak çevrenizdeki kınalardan farklı bir şey istiyorsanız, Salıncak Kına Tahtı tam size göre. Kına tahtınızı salıncaklı model seçerek, gecenizi unutulmaz bir hale getirebilir ve akılda kalıcı olabilirsiniz.

Hint Tarzı Kına Tahtı

Kına yakmanın çıktığı ülke olarak bilinen Hindistan’a ait geleneksel özellikleri Hint Tarzı Kına Tahtı ile kına gecenize getirebilirsiniz.

Çiftli Kına Tahtı

Siz de eğer kına gecenizde, kına tahtınızda müstakbel eşinizin size eşlik etmesini istiyorsanız Çiftli Kına Tahtı’nı tercih edebilirsiniz.

Kapli Kına Tahtı

Siz de son dönemlerde sık sık kullanılmaya başlanan ve yeni gelinlerin gözdesi olan Kalpli Kına Tahtını tercih ederek, misafirlerinize görsel bir şölen sunabilirsiniz.

Osmanlı Kına Tahtı

Günümüzde popüler olan dönem dizileri gibi siz de geçmişe dönmek isterseniz Osmanlı Kına Tahtı kullanmak sizin için yeterli olacaktır. Konsept olarak saray düğünlerini andıran Osmanlı kına tahtı sayesinde kendinizi sultanlar gibi hissedeceksiniz…

Üçlü Kına Tahtları

Hayatınızda çok değer verdiğiniz dostlarınızı kınanızda da yanı başınızdan ayırmak istemiyorsanız Üçlü Kına Tahtları tam size göre. Siz de Üçlü Kına Tahtları sayesinde nedimelerinizle mükemmel bir kına gecesi geçirebilirsiniz.

Jozefin Kına Tahtları

Farklı işlenmiş ve göze hitap eden zarif bir kına tahtları istiyorsanız, Jozefin Kına Tahtı’nı tercih edebilirsiniz. Ayrıca yastıklarla ve cibinlikle kına tahtınızı daha güzel bir görsel şölen haline getirebilirsiniz.

Sedir Kına Tahtı

Nostaljik ve Anadolu’ya has motifleri barındıran bir kına gecesi düzenlemek istiyorsanız, Sedir Kına Tahtını tercih etmek sizin için doğru bir seçenek olacaktır.

Klasik Cibinlikli Kına Tahtı

Gösterişten uzak ve sade bir kına konsepti düzenlerken aynı zamanda kına tahtınızın şık gözükmesini istiyorsanız, Klasik Cibinlikli Kına Tahtlarıı tam size göre…

İkili Otağ Kına Tahtları

Kendinizi birden Orta Asya’da bulmak ister misiniz? Siz de İkili Otağ Kına Tahtını seçerek, Beyinizin yanında Otağın Sultanı olarak kınanızı yapabilirsiniz…

Elips Kafes Kına Tahtı

Eğer kınanızda şıklık ve zarafet arıyorsanız Elips Kafes Kına Tahtları tam size göre. Dilediğiniz renkte cibinliklerle süsleyebileceğiniz kına tahtınız, gecenizi güzelleştirecek.