İstanbul Anadolu Yakası Kına Mekanları - Yeni Kınacım Konseptleri
İstanbul Avrupa Yakası Kına Mekanları
Şubat 12, 2019
Kına Tepsinizi Kendiniz Hazırlayın
Şubat 12, 2019
İstanbul Avrupa Yakası Kına Mekanları
Şubat 12, 2019
Kına Tepsinizi Kendiniz Hazırlayın
Şubat 12, 2019

İstanbul Anadolu Yakası Kına Mekanları

Tarihin gördüğü en büyük imparatorluklara başkentlik yapmış, 3 kıtanın birleşim yeri olan, Şehr-i İstanbul… Ülkemizdeki her konuda en çok imkanın bulunduğu şehir olarak İstanbul’u söylersek yanlış olmaz. Tabii ki bu kategoriye düğün, nişan, kına gibi evlilik organizasyonlarını da ekleyebiliriz. İstanbul Anadolu Yakası Kına Mekanları İstanbul’da yaşayan gelinlerin en çok merak ettiği yerlerdir. İstanbul Anadolu Yakası Kına Mekanları yerlerini sizin için derledik.

İstanbul’un Anadolu Yakası’nda bulunan kına mekanları ve kına organizasyon firmaları, sizlere onlarca seçenek içinden kendinize en uygun olanı seçme imkanını tanıyor. Sayıca çok fazla kına mekanı ve kına organizasyon firması olduğu için, doğal olarak bu durum sizi maddi olarak da avantajlı konuma getiriyor. Çünkü kına organizasyon firmaları da birbiriyle rekabet ettiği için, yapılan indirimler, sunulan avantajlı paketler müşterilerin yüzünü güldürüyor. Yani başka bir deyişle siz sadece kına gecenizin tadını çıkartacaksınız, kalan bütün detaylarla kına organizasyon firmaları ilgilenecek. Tarihi dokusu, denizi, boğazı ve birçok güzelliğiyle İstanbul’un Anadolu Yakası’nda kına mekanı arayanlar için bir liste hazırladık.

İstanbul Anadolu yakası kına mekanları ile anlaştıktan sonra ve planlamaları yaptıktan sonra  Anadolu yakasında ikamet eden gelin adayları Ataşehir kına mekanları, Beykoz kına mekanları, Çekmeköy kına mekanları, Kadıköy kına Mekanları, Kartal kına mekanları, Maltepe kına Mekanları, Pendik kına Mekanları, Sancaktepe kına Mekanları, Sultanbeyli kına Mekanları, Tuzla kına mekanları, Şile kına mekanları, Ümraniye kına mekanları, Üsküdar kına mekanları arasından kendilerine en uygun olanı tercih edebilirler.

Ataşehir Kına Mekanları

Ataşehir kına mekanları İstanbul’un en çok tercih edilen kına mekanları arasındadır. Kına mekanları gelinlerin en çok önem verdiği konudur. Bu nedenle her gelin en mükemmel kına mekanını seçmek ister. Ateşhir kına mekanları gelinlere sunduğu imkanlarla harika bir kına gecesi yaşama imkanı sunuyor. Kınacım Kına Organizasyon olarak gelinlerimiz için Ataşehir’in en gözde kına mekanlarını derledik.

Latife Kına Salonları, Keyifli Sahne, Glory Wedding Venue Premium, İstanbul Marriot Hotel Asia, Süslü Konak, Ataşehir Kına

Anadolu Yakası Kına MekanlarıBeykoz Kına Mekanları

Beykoz kına mekanları, Beykoz’un doğasına hayran olan gelinler için ideal mekanlardır. Beykoz kına mekanları hem doğa ile iç içe olması hem de deniz manzarası ile benzersiz bir kına gecesi imkanı sunuyor. Kınacım Kına Organizasyon olarak gelinler için en çok tercih edilen Beykoz Kına Mekanlarını derledik.

Teras Talia, Liva Köşk, Mihribat Korusu, Park Inn by Radisson Asia Kavacık, Salon Talia, Ayşe Sultan Kır Kınası

Çekmeköy Kına Mekanları

Çekmeköy’ün doğa manzarasıyla iç içe bir kına gecesi yapmayı her gelin ister. Çekmeköy kına mekanları yeşillikler içinde ve doğa temalı kına gecelerinin vazgeçilmezi. Çekmeköy kına mekanları hem doğa konseptli hem de salonda mütevazi bir kına gecesi yapmak isteyen gelin adaylarının isteklerine karşılık veriyor. Kınacım Kına Organizasyon olarak en gözde Çekmeköy Kına Mekanlarını sizin için hazırladık.

Şahzen Balo & Davet, Laila Davet Balo Salonları, Gönül Bahçesi, Ateş Kalesi Restaurant, Miva Mutluluk Düğün Salonu

Kadıköy Kına Mekanları

Hareketli şehir hayatını kına gecelerine yansıtmak isteyen gelin adayları Kadıköy kına mekanları arasından seçim yapabilirler. Hem çeşitli konseptler sunan hem de sade bir kına organizasyonu imkanı sunan Kadıköy kına mekanları listesini Kınacı Kına Organizasyon olarak sizin için belirledik.

Romantika, Adı Şahane, ByOtel İstanbul, İstanbul Yelken Kulubü, Ataşehir Cousin Kına Davet, Melek Hotels

Kartal Kına Mekanları

Kartal kına mekanları İstanbul’un en çok tercih edilen kına mekanları arasındadır. Kına mekanları gelinlerin en çok önem verdiği konudur. Bu nedenle her gelin en mükemmel kına mekanını seçmek ister. Ateşhir kına mekanları gelinlere sunduğu imkanlarla harika bir kına gecesi yaşama imkanı sunuyor. Kınacım Kına Organizasyon olarak gelinlerimiz için Kartal’in en gözde kına mekanlarını derledik.

Besa Albatros Düğün Davet, Vesta, Salon Sebla, The Grand Mira Hotel, Park 156 Hotel, Salon Manolya, Ömrüm Kına Evi

Anadolu Yakası Kına MekanlarıMaltepe Kına Mekanları

Maltepe kına mekanları, Maltepe’nin doğasına hayran olan gelinler için ideal mekanlardır. Maltepe kına mekanları hem doğa ile iç içe olması hem de deniz manzarası ile benzersiz bir kına gecesi imkanı sunuyor. Kınacım Kına Organizasyon olarak gelinler için en çok tercih edilen Maltepe Kına Mekanlarını derledik.

Cevahir İstanbul Asia, Park Lotus, Junto Davet & Wedding, Budo Davet & Balo Salonu, Club Hotel Aydınoğlu

Pendik Kına Mekanları

Pendik’in doğa manzarasıyla iç içe bir kına gecesi yapmayı her gelin ister. Pendik kına mekanları yeşillikler içinde ve doğa temalı kına gecelerinin vazgeçilmezi. Pendik kına mekanları hem doğa konseptli hem de salonda mütevazi bir kına gecesi yapmak isteyen gelin adaylarının isteklerine karşılık veriyor. Kınacım Kına Organizasyon olarak en gözde Pendik Kına Mekanlarını sizin için hazırladık.

Bella Star Balo Davet, Dream Garden Kına Evi, Myy Boutique Hotel, Classes Boutuqiue Hotel, Inera Hotel, Divan İstanbul Asia

Sancaktepe Kına Mekanları

Hareketli şehir hayatını kına gecelerine yansıtmak isteyen gelin adayları Sancaktepe kına mekanları arasından seçim yapabilirler. Hem çeşitli konseptler sunan hem de sade bir kına organizasyonu imkanı sunan Sancaktepe kına mekanları listesini Kınacı Kına Organizasyon olarak sizin için belirledik.

Damatris Palace Hotel, Kızılay Düğün Salonu, Motta, Bervaze Ortadağ Sosyal Tesisleri, Grand Merin Hotel

Sultanbeyli Kına Mekanları

Sultanbeyli kına mekanları İstanbul’un en çok tercih edilen kına mekanları arasındadır. Kına mekanları gelinlerin en çok önem verdiği konudur. Bu nedenle her gelin en mükemmel kına mekanını seçmek ister. Ateşhir kına mekanları gelinlere sunduğu imkanlarla harika bir kına gecesi yaşama imkanı sunuyor. Kınacım Kına Organizasyon olarak gelinlerimiz için Sultanbeyli’in en gözde kına mekanlarını derledik.

Salon 1001 Balo ve Davet Salonları, Elit Altın Köşk, Demiroğulları Düğün Sarayı, Nev-i Mekan,

Tuzla Kına Mekanları

Hareketli şehir hayatını kına gecelerine yansıtmak isteyen gelin adayları Tuzla kına mekanları arasından seçim yapabilirler. Hem çeşitli konseptler sunan hem de sade bir kına organizasyonu imkanı sunan Tuzla kına mekanları listesini Kınacı Kına Organizasyon olarak sizin için belirledik.

Beyzade Tuzla, İstanbul Park Otel Tuzla, DoubleTree By Hilton, La Terra, HolidayInn İstanbul Tuzla

Şile Kına Mekanları

Şile’nin doğa manzarasıyla iç içe bir kına gecesi yapmayı her gelin ister. Şile kına mekanları yeşillikler içinde ve doğa temalı kına gecelerinin vazgeçilmezi. Şile kına mekanları hem doğa konseptli hem de salonda mütevazi bir kına gecesi yapmak isteyen gelin adaylarının isteklerine karşılık veriyor. Kınacım Kına Organizasyon olarak en gözde Şile Kına Mekanlarını sizin için hazırladık.

Kurfal Otel, Phellos Suites, Sarı Konaklar Garden Village, Şile Kumal Butik Otel, Şile Life Beach, Yasemin Suite

Ümraniye Kına Mekanları

Ümraniye kına mekanları İstanbul’un en çok tercih edilen kına mekanları arasındadır. Kına mekanları gelinlerin en çok önem verdiği konudur. Bu nedenle her gelin en mükemmel kına mekanını seçmek ister. Ateşhir kına mekanları gelinlere sunduğu imkanlarla harika bir kına gecesi yaşama imkanı sunuyor. Kınacım Kına Organizasyon olarak gelinlerimiz için Ümraniye’in en gözde kına mekanlarını derledik.

Mega Başak Düğün Salonları, Gürsel Düğün Salonları, Doğanlar Düğün Sarayı, Güzelyurt Düğün Salonu

Üsküdar Kına Mekanları

Üsküdar kına mekanları, Üsküdar’un doğasına hayran olan gelinler için ideal mekanlardır. Üsküdar kına mekanları hem doğa ile iç içe olması hem de deniz manzarası ile benzersiz bir kına gecesi imkanı sunuyor. Kınacım Kına Organizasyon olarak gelinler için en çok tercih edilen Üsküdar Kına Mekanlarını derledik.

Nakkaş Suare, Füreyya, Park Night, Gül Sultan Yalısı, Henna By Zigana, Cemile Sultan Korusu, Beyaz Çamlıca Davet ve Balo Salonları

Kınacım Kına Organizasyon olarak eşsiz bir kına gecesi yaşamak isteyen gelinlerimiz için İstanbul Anadolu yakasının en popüler kına mekanlarını seçtik. İşte İstanbul Anadolu yakasının en popüler ve en gözde kına mekanları…

İstanbul Anadolu Yakası Kına Mekanları: Çamlıca Dilek Restaurant

1979’da hizmete açılan Çamlica Dilek Restaurat, 1000 kişilik kapasite 3 ayrı salona sahiptir. İstanbul’un güzel manzarasını ve temiz kokusunu hissedebileceğiniz restaurantta, aileniz, dostlarınız ve misafirlerinizi gönül rahatlığı ile ağırlayacağınız, çocuklar için oyun alanları, otopark hizmetimizde bulunmaktadır. Sizler de kına gecesi organizasyonlarınızda Çamlıca Dilek Restaurant’ı tercih ederek gecenizi güzelleştirebilirsiniz. Telefon: 0216 706 2138 Yetkili Kişi: Narin UĞURÇAĞ Adres: Küçük Çamlıca Cad. Şehit Serhat Emre Sk. No:25

İstanbul Anadolu Yakası Kına Mekanları: Rüya Bahçe

Kır düğünü, kına, nişan, barbekü partisi, şirket yemekleri, kokteyl, piknik, after party, konser gibi birçok etkinliğinize ev sahipliği yapabilecek, 1.500 kişi kapasiteli açık- kapalı alan alternatifi olan, Rüya’larınızı gerçekleştirebileceğiniz bir Bahçe olarak sizler de Rüya Bahçe’yi tercih edebilirsiniz. Telefon: 0216 706 2918 Yetkili Kişi: Emine Alış, Güven Şahinler, mustafa, necat, deniz, seçil Adres: Turgut Özal Bulvarı, Taşdelen Caddesi N.1 Taşdelen Mesire Alanı girişi / Çekmeköy

İstanbul Anadolu Yakası Kına Mekanları: Gül Sultan Yalısı

Gül Sultan Yalısı iki köprünün tam ortasında denize sıfır konumdaki 120 yıllık tarihi ile düğün, kokteyl, nişan, kına gecesi, baby shower, mevlit, mezuniyet balosu, toplantı ve davet organizasyonları için konuklarını ağırlıyor. Tevfik Fikret’in “Tanin” gazetesinden ortağı Nezir Hüseyin Kadri Bey tarafından Mimar Kemalettin Bey’e restore ettirilen Gül Sultan Yalısı’nın 1904 yılındaki ilk sahibi ise Trabzonlu Saray Faytoncusu’dur. Telefon: 0216 706 2306 Yetkili Kişi: Evren Yazgan, Serap Tektaş Adres: Beylerbeyi Mah. Yalı Boyu Cad. No:36 Beylerbeyi, Üsküdar

İstanbul Anadolu Yakası Kına Mekanları: Ada Henna House

Mavinin huzur veren tonlarıyla bezenmiş, eşsiz deniz ve adalar manzaralı, özel tasarlanmış,renk seçenekleri ile donatılmış,kına salonunda, misafirlerini, en özel ve en heyecanlı gecelerden biri olan ‘kına gecelerinde’daha da unutulmaz kılmak için, Ada Henna House doğru bir tercih olacaktır. Telefon: 0216 706 2469 Yetkili Kişi: Merve Cindoruk Adres: Batı Mah., Çiğdem Sk No:20 Çarşı/Pendik/İstanbul

İstanbul Anadolu Yakası Kına Mekanları: Laila

Türkiye’nin geçmişten günümüze değişmeyen eğlence markası Laila, Suadiye’de hizmet vermeye devam ediyor. Türkçe ağırlıklı müzikleri ile kulüp konseptinde eğlence sunan, güler yüzlü çalışanları ve güvenlik seviyesi üst düzey olan mekanımızda, bekarlığa veda, kına, doğum günü ve after party gibi organizasyonlarınızı düzenleyebilir, misafirleriniz için unutulmaz bir geceye imza atabilirsiniz. Telefon: 0216 706 2667 Yetkili Kişi: Şefik Öztek Adres: Plaj Yolu Sk. No:25 Suadiye

İstanbul Anadolu Yakası Kına Mekanları: Desde Bosphorus

Desde Bosphorus, boğaz manzarası eşliğinde günbatımına uzanan gecelerde, İstanbul Boğazı manzaralı açık ve kapalı alanda davet ve organizasyon sahipleri için , nikah seremonisi, kokteyl prolonge , kına , iş toplantıları, mezuniyet partileri seminer ya da yemekli davetler gibi farklı alternatifler sunuyor. Her zevke hitap eden mönü alternatifleri, nikah masası için özel gazebosu ve kaliteli servis anlayışıyla Desde Cafe ve Restaurant hayallerinizdeki gibi bir davet ve organizasyon vaadediyor. Telefon: 0216 706 2064 Yetkili Kişi: Gülay Yıldıztaç Adres: Kısıklı Mah. Turistik Çamlıca Cad. No:48 Üsküdar

İstanbul Anadolu Yakası Kına Mekanları: Beyzade Tuzla

Tuzla’nın en seçkin mekanlarından Beyzade Restaurant’ta eşsiz deniz ve marina manzarası eşliğinde unutulmaz anlarınızı ölümsüz kılmak adına ; misafirlerine kusursuz hizmet sunmaktadır. Eşsiz deniz ve marina manzarası eşliğinde ister açık ister kapalı alanda davet ve organizasyon sahiplerine nikah,kına,kokteyl,nişan gibi hizmetler sunar. Telefon: 0216 706 0528 Yetkili Kişi: Büşra Baltacıoğlu Adres: Cami Mah. Balıkçılar Sok. No:14 Tuzla

İstanbul Anadolu Yakası Kına Mekanları: La Terra

Hep hayalini kurduğunuz yuvanıza kavuşmanıza sayılı günler kala gerçekleştireceğiniz kına organizasyonunda La Terra, profesyonel ekibiyle sizlere en iyi hizmeti sunacaktır. Kına gecesini geleneklerine en uygun şekilde modernize edip bekarlığa veda tadında yaşamak isteyenler için La Terra doğru bir tercih olacaktır. Telefon: 0216 706 2873 Yetkili Kişi: Sıla Atalay

İstanbul Anadolu Yakası Kına Mekanları: Detone Karaoke Cafe

Anadolu yakası Ümraniye’de hizmet vermekte olan Cafe Detone; bekarlığa veda partilerinizi, kına gecesi ve nişan organizasyonlarınızı karaoke ile birleştirerek diğer mekanlardan çok farklı bir hizmet veriyor. Giriş katımızın kafeterya bölümü 120 kişiye kadar kına, bekarlığa veda, düğün sonrası eğlence, nişan, doğum günü, sünnet, mevlid, baby shower, özel gün etkinlikleri, iş toplantıları gibi organizasyonlar için bölgede en uygun ve en şirin mekanlardan biridir. Telefon: 0216 706 2641 Yetkili Kişi: Türkan Kanbur Adres: Mehmet Akif Mh. Elalmış Cd. No:4/6 Ümraniye

İstanbul Anadolu Yakası Kına Mekanları: Salon Talia

Salon Talia (750 kişi) ve Teras Talia (400 kişi) uluslararası kalitesi ve zengin ulusal özellikleriyle organizasyon sektöründe saygın bir marka olarak yer almaktadır. Sahip olduğu “Talia” ismi doğrultusunda konuklarına kusursuz hizmet verirken aynı zamanda iş toplantılarına ve organizasyonlarına da ev sahipliği yapmaktadır. Salon Talia, konuklarına iş toplantıları açısından en ideal ortamı sunar. Konferans, toplantı ve davetler konusunda tercih edilen bir marka olarak hizmet vermektedir. Farklı ihtiyaçları bir arada karşılayabilecek geniş olanaklara ve uluslararası çapta zengin bir mutfağa sahip olan Talia; çeşitli davet, toplantı ve organizasyonlar düzenleyebilmektedir. Telefon: 0216 706 2971 Yetkili Kişi: Üzeyir Erbaş, Nurullah Erbaş Adres: Kavacık Mh. Fsm Cad. Şehit Teğmen Ali Yılmaz Sk. No:14 Kavacık

İstanbul Anadolu Yakası Kına Mekanları: Mabeyin

Mabeyin Restaurant seçkin ve özgün hizmetini, 2003 yılından itibaren Altunizade-Kısıklı’da ait olduğu dönemin mimari özelliklerine sadık kalınarak restore edilmiş “Mabeyinci Köşkleri”nde sürdürüyor. Tarihsel ve kültürel mirası bünyesinde barındıran Mabeyin Restaurant, kaliteli, sakin ve huzurlu bir ortamda en güzel anlarınızı gerçekleştirebileceğiniz ideal bir seçim olacaktır. Telefon: 0216 706 6004 Yetkili Kişi: Fazlı Okkıran, Emre Demircan, Tarık Okutucu, Halil İbrahim Adres: Burhaniye Mh. Eski Kısıklı Cd. No:7

İstanbul Anadolu Yakası Kına Mekanları: Nakkaş Suare

6 farklı büyüklü ve küçüklü salonu ve alkollü ya da alkolsüz menü servisi ile her ihtiyaca cevap verebilecek yeterlilikte bir mekan olan Nakkaş Suare, 50 ila 600 kişilik konuk ağırlamak kapasitesine sahip. Açık ve kapalı alan seçenekleri de mevcut bulunan mekan için daha detay bilgi almak isterseniz aşağıdaki numaradan yetkili kişilerle görüşebilirsiniz. Telefon: 0216 706 2037 Yetkili Kişi: Hilal Bulut, Rüya Umutlu, Gamze Küçükkahya Adres: Kuzguncuk Mah. Gümüşyolu Cad. No:7 Üsküdar/İstanbul

İstanbul Anadolu Yakası Kına Mekanları: Adli Restaurant

Deniz manzaralı, açık ve kapalı alan seçenekleri bulunan mekan, 750 kişi kapasiteli. Arzu ettiğiniz gibi bir gece yaşamanız için sizlere her daim destek olacak kaliteli hizmet ekibi ile birlikte konuklarınıza da unutulmayacak anlar yaşatacak. Telefon: 0216 706 2496 Yetkili Kişi: Bora Palaska, Bekir Süt Adres: Camii Mh. Şehitler Cd. No:33 Tuzla/İstanbul

İstanbul Anadolu Yakası Kına Mekanları: Hilton İstanbul Kozyatağı

Size hayal ettiğiniz mutluluğu yaşatacak profesyonel bir ekip ve ince düşünülmüş detaylar ile Hilton İstanbul Kozyatağı, arzu ettiğiniz her şeyi bulunduran eşsiz bir mekan. Farklı büyüklük ve özelliklerdeki salonları mevcut olan mekan için daha ayrıntılı bilgi almak isterseniz aşağıdaki numaradan yetkililere ulaşabilirsiniz. Tel: 0216 468 00 00 Yetkili Kişi: Beste Karagöz Adres: Sahrayı Cedit Mahallesi, Batman Sk. No:4, 34734 Kadıköy/İstanbul

İstanbul Anadolu Yakası Kına Mekanları: Crowne Plaza İstanbul – OryaPark

İster kır manzaralı isterse görkemli balo salonu seöeneklerimden hangisini isterseniz seçebileceğiniz 500 kişi kapasiteli Crowne Plaza şehrin merkezinde bulunması itibari ile de çok avantajlı bir konumda. Yüksek tavan ve muhteşem akustik özellikleri ile unutamayacağınız bir eğlence sizleri bekliyor olacak. Telefon: 216 706 2950 Yetkili Kişi: Şule Altıntaş, Duygu Akkaya Adres: İnkılap Mh. Küçüksu Cd. No:58 Ümraniye/İstanbul

İstanbul Anadolu Yakası Kına Mekanları: Salon Vals Davet ve Balo Salonu

Salon Vals lüks salonları 1200 ve 750 kişilik kapasitesiyle size hayatınızın en güzel dakikalarını en iyi şekilde geçirme imkanı sunmaktadır. Bahçesi ve şehir merkezine yakınlığı ile de tercih sebebi olan Salon Vals ile hem siz hem de davetlileriniz muhteşem bir gece geçirecek. Telefon: 0216 706 6297 Yetkili Kişi: Şeyma Kaya Adres: Atakent Mh. Reşitpaşa Cad. No:18 Ümraniye/ İstanbul

İstanbul Anadolu Yakası Kına Mekanları: Elmira Davet ve Balo Salonu

Arzu ettiğiniz konseptte kına gecesi gerçekleştirmenize olanak tanıyan Elmira, gerekli olacak tüm kına ekipmanlarına da sahip. Ayrıca yüksek tavan ve kolonsuz mekan olması sebebiyle de hem sizi hem konuklarınızı mutlu edecek özellikte. Telefon: 0216 706 6320 Yetkili Kişi: Ali Paşa Zırıh Adres: İnkılap Mh. Küçüksu Cd. No:133 (Ümraniye Nikah Sarayı karşısı) Ümraniye/İstanbul

İstanbul Anadolu Yakası Kına Mekanları: Şahzen Balo & Davet

Şahzen Balo & Davet Salonu, Anadolu yakasının en çağdaş yerleşim yerlerinden olan Çekmeköy’de yer alıp, lokasyonu ve profesyonel organizasyon ekibiyle, özel davetlerinizi gerçekleştirmek isteyeceğiniz kaliteli bir mekan. Açık ve kapalı alan seçenekleri bulunan mekan, 750 kişilik konuk kapasiteli. Romantik ve kusrsuz bir davet için seçebileceğiniz mekanlardan biri. Telefon: 0216 706 2997 Yetkili Kişi: Ebru Aydın Adres: Selimiye Cad. No:1 Çekmeköy/ İstanbul