İstanbul Avrupa Yakası Kına Mekanları - Yeni Kınacım Konseptleri
Kına Organizasyonunda Profesyonel Fotoğrafçının Önemi
Şubat 12, 2019
İstanbul Anadolu Yakası Kına Mekanları
Şubat 12, 2019
Kına Organizasyonunda Profesyonel Fotoğrafçının Önemi
Şubat 12, 2019
İstanbul Anadolu Yakası Kına Mekanları
Şubat 12, 2019

İstanbul Avrupa Yakası Kına Mekanları

Çiftlerin yeni hayatlarına başlamadan önceki son durak olan düğün arefesi ve organizasyonları, zevkli olduğu kadar sıkıntılı bir süreç olarak da gözümüze çarpıyor. Gelenek göreneklerimize göre düğünü erkek tarafı, kınayı ise kız tarafı organize eder ve tüm detaylarıyla ilgilenir. Bu nedenle gelin adaylarının en önem verdiği organizasyonlardan birisi de kına geceleridir. İstanbul Avrupa Yakası Kına Mekanları İstanbul’da yaşayan gelinlerin en çok merak ettiği yerlerdir. İstanbul Avrupa Yakası Kına Mekanları yerlerini sizin için derledik.

Her şey mükemmel olmalı, konuklar güzel ağırlanmalı ve gece boyunca eğlence tavan yapmalı… Bu noktada devreye giren ve kına gecenizi çeşitli detaylarla farklı kılan kına organizasyon firmaları sizlere ihtiyaç duyduğunuz hizmeti sunabilir. Siz yalnızca kına gecenizin tadını çıkartırken kalan tüm detaylarla kına organizasyon firmaları ilgilenir. Hele bir de İstanbul gibi ülkemizin Megakent’inde yaşıyorsanız o zaman sizin için işler biraz daha kolay. Çoğu kına organizasyon firması, belirli kına mekanlarıyla ortak çalışma yapar. Bu nedenle bir taşta iki kuş vurabilirsiniz. Bütçenize göre ister boğaza nazır, ister İstanbul’un Avrupa Yakası’nda şık ve güzel bir mekanda kına gecenizi özel kılabilirsiniz.

İstanbul Avrupa yakası kına mekanları ile anlaştıktan sonra ve planlamaları yaptıktan sonra  Anadolu yakasında ikamet eden gelin adayları Adalar Kına Mekanları, Avcılar Kına Mekanları, Arnavutköy Kına Mekanları, Bağcılar Kına Mekanları, Bahçelievler Kına Mekanları, Bakırköy Kına Mekanları, Başakşehir Kına Mekanları, Bayrampaşa Kına Mekanları, Beşiktaş Kına Mekanları, Beylikdüzü Kına Mekanları, Beyoğlu Kına Mekanları, Büyükçekmece Kına Mekanları, Çatalca Kına Mekanları, Esenler Kına Mekanları, Esenyurt Kına Mekanları, Eyüp Kına Mekanları, Fatih Kına Mekanları, Gaziosmanpaşa Kına Mekanları, Güngören Kına Mekanları, Kağıthane Kına Mekanları, Küçükçekmece Kına Mekanları, Sarıyer Kına Mekanları, Silivri Kına Mekanları, Sultangazi Kına Mekanları, Şişli Kına Mekanları, Zeytinburnu Kına Mekanları arasından kendilerine en uygun olanı tercih edebilirler.

Adalar Kına Mekanları

Adalar’ın tarihi dokusunda eşssiz bir kına gecesini her gelin yaşamak ister. Hem deniz hem de doğa manzarasını bir arada bulacağınzı Adalar kına mekanları arasından dilediğinizi tercih ederek harika bir kına gecesi yaşayabilirsiniz. Kınacım Kına Organizasyon olarak sizin için Adalar kına mekanları arasından en çok tercih edilenleri belirledik.

Ada Beach Wedding, Liya, Elio Sedef, Büyükada Dilburnu Garden, Splendid Palace Hotel, Port Hotel Büyükada

Avcılar Kına Mekanları

Avcılar’ın deniz manzarası kına mekanları ile buluşuyor. Deniz kenarında kına gecesi düzenlemek isteyen gelin adayları Avcılar kına mekanları arasından dilediğini seçerek harika bir kına gecesi yaşayabilirler. Deniz sıfır ya da deniz manzaralı olarak tercih edilebilecek Avcılar kına mekanları arasından bazılarını Kınacım Kına Organnizasyon olarak sizin için derledik.

Mira Palas, Antik Garden, Park 333 Wedding, Huzur Bahçesi, DoubleTree By Hilton, Ezo Kır Bahçesi, Balaban Kır Bahçesi, Denizköşkler Davet Salonu

Arnavutköy Kına Mekanları

Arnavutköy’ün doğa manzarasıyla iç içe bir kına gecesi yapmayı her gelin ister. Arnavutköy kına mekanları yeşillikler içinde ve doğa temalı kına gecelerinin vazgeçilmezi. Arnavutköy kına mekanları hem doğa konseptli hem de salonda mütevazi bir kına gecesi yapmak isteyen gelin adaylarının isteklerine karşılık veriyor. Kınacım Kına Organizasyon olarak en gözde Arnavutköy Kına Mekanlarını sizin için hazırladık.

The Green Hill, Bahçeköy Kır Düğünü, Arnavutköy Düğün Salonu, İslambey düğün Salonu, İmrahor Düğün & Davet Salonu, Valide Sultan Davet Salonları

Bağcılar Kına Mekanları

Hareketli şehir hayatını kına gecelerine yansıtmak isteyen gelin adayları Bağcılar kına mekanları arasından seçim yapabilirler. Hem çeşitli konseptler sunan hem de sade bir kına organizasyonu imkanı sunan Bağcılar kına mekanları listesini Kınacı Kına Organizasyon olarak sizin için belirledik.

Beyaz Çırağan Balo Salonu Silver, Clarion Hotel, Wyndham Grand İstanbul Europe, Velime Davet & Zen, Holiday Inn Airport, Retaj Royale İstanbul Hotel

İstanbul avrupa yakası kına gecesi mekanlarıBahçelievler Kına Mekanları

Sadelik ve şıklığın bir arada olduğu bir kına gecesi yaşamak isteyen gelinler Bahçelievler kına mekanları arasından seçim yapıyorlar. Kınacım Kına Organizasyon olarak Bahçelievler kına mekanları arasından en çok tercih edilenleri sizin için listeledik. Şehrin merkezinde ve kolay ulaşıma sahip bir kına mekanı arıyorsanız mutlaka Bahçelievler kına mekanları listemize bakmalısınız.

Royal Stay Palace, Gorrion Hotel İstanbul, Olimpik Düğün Tesisleri, Yaren Cafe & Restaurant, Panorama 212 Davet

Bakırköy Kına Mekanları

Hareketli şehir hayatını kına gecelerine yansıtmak isteyen gelin adayları Bakırköy kına mekanları arasından seçim yapabilirler. Hem çeşitli konseptler sunan hem de sade bir kına organizasyonu imkanı sunan Bakırköy kına mekanları listesini Kınacı Kına Organizasyon olarak sizin için belirledik.

Manzara Restaurant, Crowne Plaza İstanbul, 2 Hece Davet, Florya Bahçe, 1453 Çırpıcı Sosyal Tesisleri, Florya Sosyal Tesisleri

Başakşehir Kına Mekanları

Başakşehir’in doğa manzarasıyla iç içe bir kına gecesi yapmayı her gelin ister. Başakşehir kına mekanları yeşillikler içinde ve doğa temalı kına gecelerinin vazgeçilmezi. Başakşehir kına mekanları hem doğa konseptli hem de salonda mütevazi bir kına gecesi yapmak isteyen gelin adaylarının isteklerine karşılık veriyor. Kınacım Kına Organizasyon olarak en gözde Başakşehir Kına Mekanlarını sizin için hazırladık.

Laviva Havuzbaşı, Köşe Tesisleri, Sular Vadisi Sosyal Tesisleri, Bahçeşehir Sayfiye, Park Teras

Bayrampaşa Kına Mekanları

Sadelik ve şıklığın bir arada olduğu bir kına gecesi yaşamak isteyen gelinler Bayrampaşa kına mekanları arasından seçim yapıyorlar. Kınacım Kına Organizasyon olarak Bayrampaşa kına mekanları arasından en çok tercih edilenleri sizin için listeledik. Şehrin merkezinde ve kolay ulaşıma sahip bir kına mekanı arıyorsanız mutlaka Bayrampaşa kına mekanları listemize bakmalısınız.

The Svadba Lounge, Golden Tulip, Wish More Hotel, Ramada Encore Hotel, Mihver Davet Evi

İstanbul avrupa yakası kına gecesi mekanlarıBeşiktaş Kına Mekanları

Beşiktaş’ın deniz manzarası kına mekanları ile buluşuyor. Deniz kenarında kına gecesi düzenlemek isteyen gelin adayları Beşiktaş kına mekanları arasından dilediğini seçerek harika bir kına gecesi yaşayabilirler. Deniz sıfır ya da deniz manzaralı olarak tercih edilebilecek Beşiktaş kına mekanları arasından bazılarını Kınacım Kına Organnizasyon olarak sizin için derledik.

Sürmeli Hotels, Boğaz Bahçe, Qubbe gayrettepe, İTÜ Maçka Arı Kovanı Havuzbaşı, Teras 212, The Meridien İstanbul

Beylikdüzü Kına Mekanları

Beylikdüzü’nün doğa manzarasıyla iç içe bir kına gecesi yapmayı her gelin ister. Beylikdüzü kına mekanları yeşillikler içinde ve doğa temalı kına gecelerinin vazgeçilmezi. Beylikdüzü kına mekanları hem doğa konseptli hem de salonda mütevazi bir kına gecesi yapmak isteyen gelin adaylarının isteklerine karşılık veriyor. Kınacım Kına Organizasyon olarak en gözde Beylikdüzü Kına Mekanlarını sizin için hazırladık.

Valentine Düğün Davet Salonu, Sarissa Palace, Villa Park, Tink Davet, Saklı Deniz, World Point Panorama Garden

Beyoğlu Kına Mekanları

Beyoğlu’nun tarihi dokusunda eşssiz bir kına gecesini her gelin yaşamak ister. Hem deniz hem de şehir manzarasını bir arada bulacağınzı Beyoğlu kına mekanları arasından dilediğinizi tercih ederek harika bir kına gecesi yaşayabilirsiniz. Kınacım Kına Organizasyon olarak sizin için Beyoğlu kına mekanları arasından en çok tercih edilenleri belirledik.

Pera Palace Hotel, Galapera Restaurant, Mer Balık, Firuzende Restaurant, Huzur Restaurant, Rana Meyhane

Büyükçekmece Kına Mekanları

Büyükçekmece’nin deniz manzarası kına mekanları ile buluşuyor. Deniz kenarında kına gecesi düzenlemek isteyen gelin adayları Büyükçekmece kına mekanları arasından dilediğini seçerek harika bir kına gecesi yaşayabilirler. Deniz sıfır ya da deniz manzaralı olarak tercih edilebilecek Büyükçekmece kına mekanları arasından bazılarını Kınacım Kına Organnizasyon olarak sizin için derledik.

Oba My Club, Orkide Havuz Bahçe, Pelikan Garden, Tüyap Palace, Eser Premium Hotel, Ibiza Garden

İstanbul avrupa yakası kına gecesi mekanlarıÇatalca Kına Mekanları

Çatalca’nın doğa manzarasıyla iç içe bir kına gecesi yapmayı her gelin ister. Çatalca kına mekanları yeşillikler içinde ve doğa temalı kına gecelerinin vazgeçilmezi. Çatalca kına mekanları hem doğa konseptli hem de salonda mütevazi bir kına gecesi yapmak isteyen gelin adaylarının isteklerine karşılık veriyor. Kınacım Kına Organizasyon olarak en gözde Çatalca Kına Mekanlarını sizin için hazırladık.

Saklı Köşk, Akademi Binicilik Tesisleri, Peçka Çatalca, Haznedar Çiftliği, Flamingo Kır Düğünü, Villa Fe

Esenler Kına Mekanları

Hareketli şehir hayatını kına gecelerine yansıtmak isteyen gelin adayları Esenler kına mekanları arasından seçim yapabilirler. Hem çeşitli konseptler sunan hem de sade bir kına organizasyonu imkanı sunan Esenler kına mekanları listesini Kınacı Kına Organizasyon olarak sizin için belirledik.

Turkuaz Konağı Davet, Premium Labella Davet, Esenler Kültür Merkezi, Ramada Plaza İstanbul Tekstil Kent

Esenyurt Kına Mekanları

Sadelik ve şıklığın bir arada olduğu bir kına gecesi yaşamak isteyen gelinler Esenyurt kına mekanları arasından seçim yapıyorlar. Kınacım Kına Organizasyon olarak Esenyurt kına mekanları arasından en çok tercih edilenleri sizin için listeledik. Şehrin merkezinde ve kolay ulaşıma sahip bir kına mekanı arıyorsanız mutlaka Esenyurt kına mekanları listemize bakmalısınız.

Havuzlu Bahçe, Beymarmara Havuzbaşı, Saray Kapı Restaurant, Ova Et Lokantası, Anadolu Şık Restaurant

Eyüp Kına Mekanları

Eyüp’ün tarihi dokusunda eşssiz bir kına gecesini her gelin yaşamak ister. Hem Haliç hem doğa hem de şehir manzarasını bir arada bulacağınzı Eyüp kına mekanları arasından dilediğinizi tercih ederek harika bir kına gecesi yaşayabilirsiniz. Kınacım Kına Organizasyon olarak sizin için Eyüp kına mekanları arasından en çok tercih edilenleri belirledik.

Kemer Garden, Eyüp Kültür Sanat Merkezi, MCO Kırbahçesi, MCO Cafe & Restaurant

Fatih Kına Mekanları

Fatih’in tarihi dokusunda eşssiz bir kına gecesini her gelin yaşamak ister. İstanbul’un en tarihi semtlerinden biri olan Fatih’te kına gecesi yapmak isteyen gelin adayları bambaşka bir atmosferle karşılaşıyorlar. Merkezi konumu ve tarihi tarafıyla Fatih kına mekanları neredeyse en gözde kına mekanları arasında. Hem deniz hem de şehir manzarasını bir arada bulacağınzı Fatih kına mekanları arasından dilediğinizi tercih ederek harika bir kına gecesi yaşayabilirsiniz. Kınacım Kına Organizasyon olarak sizin için Fatih kına mekanları arasından en çok tercih edilenleri belirledik.

Sultan Sarnıç, Armada Hotel, Akgün İstanbul Hotel, Eresin Topkapı Hotel, Topkapı Sosyal Tesisleri, Legaccy Ottoman Hotel

Gaziosmanpaşa Kına Mekanları

Hareketli şehir hayatını kına gecelerine yansıtmak isteyen gelin adayları Gaziosmanpaşa kına mekanları arasından seçim yapabilirler. Hem çeşitli konseptler sunan hem de sade bir kına organizasyonu imkanı sunan Gaziosmanpaşa kına mekanları listesini Kınacı Kına Organizasyon olarak sizin için belirledik.

Qubbe Life, Gopark Tesisleri, Paşa Köşkü, Maccoy Cafe & Restaurant

Güngören Kına Mekanları

Sadelik ve şıklığın bir arada olduğu bir kına gecesi yaşamak isteyen gelinler Güngören kına mekanları arasından seçim yapıyorlar. Kınacım Kına Organizasyon olarak Güngören kına mekanları arasından en çok tercih edilenleri sizin için listeledik. Şehrin merkezinde ve kolay ulaşıma sahip bir kına mekanı arıyorsanız mutlaka Güngören kına mekanları listemize bakmalısınız.

The Green Park Hotels Merter, Hurry-Inn Merter, Zoe Boutique Hotel, The Rise Aron Hotel, Şelale Cafe & Restaurant

Kağıthane Kına Mekanları

Hareketli şehir hayatını kına gecelerine yansıtmak isteyen gelin adayları Kağıthane kına mekanları arasından seçim yapabilirler. Hem çeşitli konseptler sunan hem de sade bir kına organizasyonu imkanı sunan Kağıthane kına mekanları listesini Kınacı Kına Organizasyon olarak sizin için belirledik.

Seyrangah, Nurtepe Sosyal Tesisleri, Mi Bella Garden, Urfadan Palace, Salon Akvaryum

Küçükçekmece Kına Mekanları

Küçükçekmece’nin doğa manzarasıyla iç içe bir kına gecesi yapmayı her gelin ister. Küçükçekmece kına mekanları yeşillikler içinde ve doğa temalı kına gecelerinin vazgeçilmezi. Küçükçekmece kına mekanları hem doğa konseptli hem de salonda mütevazi bir kına gecesi yapmak isteyen gelin adaylarının isteklerine karşılık veriyor. Kınacım Kına Organizasyon olarak en gözde Küçükçekmece Kına Mekanlarını sizin için hazırladık.

Revan Garden Davet, Elite World Business, Elite World Europe, Sohbet Garden, Park In By Radisson Atatürk Airport, Effendi Garden Düğün & Davet

Sarıyer Kına Mekanları

Sarıyer’in deniz manzarası kına mekanları ile buluşuyor. Deniz kenarında kına gecesi düzenlemek isteyen gelin adayları Sarıyer kına mekanları arasından dilediğini seçerek harika bir kına gecesi yaşayabilirler. Deniz sıfır ya da deniz manzaralı olarak tercih edilebilecek Sarıyer kına mekanları arasından bazılarını Kınacım Kına Organnizasyon olarak sizin için derledik.

Yıldız Hisar, Radisson Blue Hotel Vadi İstanbul, Hilton İstanbul Maslak, VE Hotels Boğaziçi (Vilayetler Evi), Urza/İstinye, Casamento

İstanbul avrupa yakası kına gecesi mekanlarıSilivri Kına Mekanları

Silivri’nin doğa ve deniz manzarasıyla iç içe bir kına gecesi yapmayı her gelin ister. Silivri kına mekanları yeşillikler içinde deniz ve doğa temalı kına gecelerinin vazgeçilmezi. Silivri kına mekanları hem doğa konseptli hem de salonda mütevazi bir kına gecesi yapmak isteyen gelin adaylarının isteklerine karşılık veriyor. Kınacım Kına Organizasyon olarak en gözde Silivri Kına Mekanlarını sizin için hazırladık.

Hotel Selimpaşa Konağı, Family Resort Spa & Conference Hotel, Silivri Öğretmenevi, Silivri Yelken Restaurant, Mostarpark, Zeytindalı Kır Bahçesi

Sultangazi Kına Mekanları

Hareketli şehir hayatını kına gecelerine yansıtmak isteyen gelin adayları Sultangazi kına mekanları arasından seçim yapabilirler. Hem çeşitli konseptler sunan hem de sade bir kına organizasyonu imkanı sunan Sultangazi kına mekanları listesini Kınacı Kına Organizasyon olarak sizin için belirledik.

Salon Venedik, Ser Düğün Davet, Raguba Restaurant, Çınar Restaurant

Şişli Kına Mekanları

Şişli’nin tarihi dokusunda eşssiz bir kına gecesini her gelin yaşamak ister. Hem deniz hem de şehir manzarasını bir arada bulacağınzı Şişli kına mekanları arasından dilediğinizi tercih ederek harika bir kına gecesi yaşayabilirsiniz. Kınacım Kına Organizasyon olarak sizin için Şişli kına mekanları arasından en çok tercih edilenleri belirledik.

Dedeman İstanbul, Şişli Öğretmenevi, Grand Cevahir Hotel, Hilton İstanbul Bomonti Hotel, Tatavla Garden, Point Hotel Barbaros

Zeytinburnu Kına Mekanları

Sadelik ve şıklığın bir arada olduğu bir kına gecesi yaşamak isteyen gelinler Zeytinburnu kına mekanları arasından seçim yapıyorlar. Kınacım Kına Organizasyon olarak Zeytinburnu kına mekanları arasından en çok tercih edilenleri sizin için listeledik. Şehrin merkezinde ve kolay ulaşıma sahip bir kına mekanı arıyorsanız mutlaka Zeytinburnu kına mekanları listemize bakmalısınız.

La Parc De Mariage by Çağteks, Nov Otel, Merter Polisevi, Mekan İstanbul, Belgradkapı Sosyal Tesisleri

Kınacım Kına Organizasyon olarak eşsiz bir kına gecesi yaşamak isteyen gelinlerimiz için İstanbul Avrupa yakasının en popüler kına mekanlarını seçtik. İşte İstanbul Avrupa yakasının en popüler ve en gözde kına mekanları…

İstanbul Avrupa Yakası Kına Mekanları: By Bakırköy Kına & Davet (Nisans Hotel)

“By Bakırköy Kına & Davet” İstanbul’un en gözde ilçelerinden olan Bakırköy’ün merkezinde hizmet veren bir mekandır. By Bakırköy Kına & Davet’de; kına mekanı, kına organizasyonu, kına ekibi, kına tahtı, dansçı ve nedime kızlar, garsonlar, çeşitli koreografiler, ses-tesisat-bayan Dj-ikramlar vs. bütün paketlerin içinde olan ekonomik seçenekleriyle elinizi rahatlatacaktır. Telefon: 0212 963 3126 Yetkili Kişi: Aybars, Rukiye Aykutli, Rukiye Aykutli Adres: Bakırköy İstanbul Cad. Haman Sok. No:10 Nisans Hotel

İstanbul Avrupa Yakası Kına Mekanları: Akgün Hotel Kokoş İstanbul

İstanbul’un en görkemli ve en özel mekanlarından biri olan Kokoş İstanbul 5 yıldızlı Akgün Hotel unutulmayacak bir kına için sizleri bekliyor. Kokoş İstanbul istek ve hayallerinizden yola çıkarak size beklentilerinizin ötesinde davetler gerçekleştirmeye hazır bir mekan olarak göze çarpıyor. Telefon: 0212 963 2835 Yetkili Kişi: Eser Turkmen, Eda Adres: Adnan Menderes Blv. No:43

İstanbul Avrupa Yakası Kına Mekanları: Eski Büyükdere İskelesi

İskele, tarihi 1853 yılına kadar uzanan heybetli binası, 300 kişilik boğaz manzaralı kapalı salonu ve terasıyla düğün, nişan, kına gibi çeşitli davetlere ev sahipliği yapmak üzere özel bir mekan haline geliyor. Konumu itibariyle deniz yolu ulaşımı için de son derece uygun olan Eski Büyükdere İskelesi hem gelin & damat, hem de konukların güzel bir gece geçirmesi için sizin yanınızda. Telefon: 0212 963 2558 Yetkili Kişi: Çisel ÖZTOPRAK Adres: Büyükdere Mh. Çayırbaşı Cd. No:150 Sarıyer / İstanbul

İstanbul Avrupa Yakası Kına Mekanları: Fuat Paşa Yalısı

Fuat Paşa Yalısı, kına gecesi organizasyonlarınızda birçok hizmeti sizlere sunan bir mekan olarak İstanbul’un Avrupa Yakası’nda var olan kına mekanları arasında göze çarpıyor. Telefon: 0212 963 3557 Yetkili Kişi: Melih Özyardımcı, Mahmut Özyardımcı Adres: Çayırbaşı Cd. No:148 Büyükdere Sarıyer

İstanbul Avrupa Yakası Kına Mekanları: Konistan Düğün Davet Kongre Salonları

Modern ve yaratıcı konsepti, kültürel çizgilerle harmanlayarak oluşturduğu mekanlarla,konforu , estetiği, işlevselliği bir araya getirerek hizmet anlayışına yeni bir boyut kazandıran Konistan Düğün Davet Kongre Salonları, kına geceniz için biçilmiş bir kaftan olabilir. Sizler de profesyonel ekibinin tüm birikim ve tecrübelerini seferber ederek özveriyle çalışarak ve hedef kitlesine en kusursuz hizmeti sunan Kornistan Düğün Davet Kongre Salonları’nı tercih edebilirsiniz. Telefon: 0212 963 2174 Yetkili Kişi: Çapan Turgut Adres: Başak Mah. Yeşilvadi Cd. No:4/2 5.Etap Başakşehir

İstanbul Avrupa Yakası Kına Mekanları: Bir Hayat Düğün Salonu

1500 m2 kapalı alanı ferah iç mekan; davetlilere özel locaları, bay bayan mescitleri, çocuk oyun odası, modern kafesi, makyaj odası, gelin odası, geniş mutfağı ve her türlü yemek soğuk ve sıcak içecekler, otoparkı – güvenlik görevlileri, tecrübeli hizmetlileri, deneyimli sanatçıları ve daha bir çok hizmetiyle Bir Hayat Düğün Salonu, kına gecesi mekanı arayışınızda sizler için iyi bir seçenek olacaktır. Telefon: 0212 963 2721 Yetkili Kişi: Cemalettin Karabaş Adres: Merkez Mh. Gazi Osman Paşa Cd. No: 28-30/B Giriş Kat, Kiler Market Arkası

İstanbul Avrupa Yakası Kına Mekanları: Semiramis Labella

Bindallı / Kaftan, Davul show, Dilek feneri, Hint kınası, Kına ekibi, Kına mumu, Kına müziği, Kına süslemesi, Kına takımı, Kına tepsisi, Kına töreni Şehrin merkezinde, 250 kişilik kapasitesi bulunan salonuyla, Kına, Bekarlığa Veda, Sünnet, ve Nişan törenleriniz için zengin menü seçenekleriyle hizmetinde olan Semiramis Labella, İstanbul’un Avrupa Yakası’nda yer alan güzide kına mekanlarından birisi olarak göze çarpıyor.. Telefon: 0212 963 3712 Yetkili Kişi: Cemal Genc Adres: Gürsel Mah. Namzet Sok. No:15/A Ekşioğlı İş Merkezi ŞİŞLİ

İstanbul Avrupa Yakası Kına Mekanları: Sahra Düğün Davet

Düğün, sünnet, doğum günü, konser, özel toplantılarda yemekli, yemeksiz seçenekleriyle bir çok kişinin tercihi olacak olan “Sahra Düğün & Davet” size nezih ve rahat mekan ın yanında güler yüzlü tecrubeli kadrosu ile en iyi hizmeti sunmaktadır. Telefon: 0212 963 2535 Yetkili Kişi: Emrah Kilic Adres: Başak Mh. Hürriyet Blv. Enkoop Cd. No:1 K:4

İstanbul Avrupa Yakası Kına Mekanları: Ramada Hotel & Suites İstanbul Merter

Tamamen zevkinize göre dekore edilmeyi bekleyen Balo Salonlarında hayal ettiğiniz bu muhteşem gününüzü yaşamak için sizler de Ramada Hotel & Suites İstanbul Merter’i tercih edebilirsiniz. Ramada Hotel & Suites İstanbul Merter kendinizi özel hissetmeniz için her şeyi planlamanızda yanınızda olacak profesyonel ekibiyle sizlere bu muhteşem günü yaşatmaya hazır… Telefon: 0212 963 2475 Yetkili Kişi: Adnan Faraç Adres: Güven Mah. Eski Londra Asfaltı Cad. No:83 B/18 Güngören

İstanbul Avrupa Yakası Kına Mekanları: Nirvana Vip

Nirvana Vip sayesinde; İstanbul’un merkezinde bulunan salonlarına davetlileriniz rahatça ulaşacak. İstekleriniz doğrultusunda düzenleme yapılan bir törende birçok paket seçeneği olduğundan dolayı bütçenizi zorlamayacaksınız. Kınanızdaki tüm malzemeleri temin ettikleri için bir daha alışverişle uğraşmayacaksınız. Bu ve bunun gibi birçok konforu yaşamak istiyorsanız, sizler de Nirvana Vip’i tercih edebilirsiniz. Telefon: 0212 963 2995 Yetkili Kişi: Niyazi Ozkaya Adres: Gayrettepe Mah. Fahri Gizden Sok. No:18 a Mecidiyeköy / İstanbul

İstanbul Avrupa Yakası Kına Mekanları: The Last Palace

Bayrampaşa’da bulunan zevkli döşenmiş mekânı ve ışıl ışıl dekorasyonu ile en özel gününüzü geçirmek isteyeceğiniz kaliteli bir mekan. Merdivenle inilen bir salon ve ferah bir ortamı bulunan The Last Palace, sizlere kendinizi çok özel hissettirecek. Eğer bu mekân ile ilgili görüşmek isterseniz aşağıdaki bilgilerden detaylara ulaşabilirsiniz. Telefon : 212 640 40 25 E-Mail : ahmet@thelastpalace.com Adres : Kocatepe Mah. 36.Sokak No: 12-14/C – Bayrampaşa / İstanbul

İstanbul Avrupa Yakası Kına Mekanları: Sahra Düğün & Davet

Kolonsuz salonu ve yüksek tavanı ile gelen misafirlere zor anlar yaşatmayacak, tecrübeli ve kaliteli ekibi ile her anınızda hem sizinle hem de misafirleriniz ile özel olarak ilgilenecek bir mekan arıyorsanız, Sahra Düğün ve Davet tam size göre. 750 kişilik kapasitesi, otopark hizmeti ve özel menü hizmetleri ile unutulmayacak bir gece için doğru bir seçim olacaktır. Telefon: 0212 963 2640 Yetkili Kişi: Emrah Kılıç Adres: Başak Mh. Hürriyet Blv. Enkoop Cd. No:1 K:4 Başakşehir/İstanbul

İstanbul Avrupa Yakası Kına Mekanları: Levent Tenis Kulübü

En mutlu gününüzü özel kılmak için seçebileceğiniz bir adres olan Levent Tenis Kulübü, şehir manzarası ve bahçeli konumu ile sizlere ve misafirlerinize unutulmaz anlar yaşatmaya hazır. Siz de hazırsanız, aşağıdaki iletişim bilgilerinden arzu ettiğiniz detayları öğrenebilirsiniz. Telefon: 0212 963 3894 Yetkili Kişi: Savaş Boy Adres: Konaklar Mah. Akasyalı Sok. No:3 Beşiktaş/İstanbul

İstanbul Avrupa Yakası Kına Mekanları: Golden Chef (TED Spor Kulübü)

Açık alanda kınanızı gerçekleştirmek isterseniz, harika bir seçim olacak olan Golden Chef ( Ted Spor Kulübü) sizlere unutulmaz anlar yaşatırken, rahat etmeniz ve istekleriniz konusunda da oldukça faydalı bir ekiple hizmet sunuyorlar. Dilerseniz aksesuar kiralamanız da mümkün. Yaklaşık 200 kişişlik bir kapasitesi olan mekanda gecenizin kusursuz olması için tüm detaylar düşünülmüş. Telefon: 0212 963 3529 Yetkili Kişi: Perihan Yıldız Adres: TED Spor Kulübü Tarabya Bayırı Cad. No 68 Tarabya Sarıyer/ İstanbul

İstanbul Avrupa Yakası Kına Mekanları: Naz City Hotel

Naz City Hotel Taksim, İstanbul’un tam kalbinin attığı konumda bulunması itibari ile ilk avantajını yakalıyor. Son teknoloji ürün ve ekipmanlara sahip olan mekân, üstelik çok şık bir dekorasyon ile sizleri ve misafirlerinizi en iyi şekilde ağırlamak üzere hazırlanmış. 300 kişilikn kapasitesi bulunan salon, ayrıca yüksek tavanlı ve ferah bir ortam da sunuyor. Telefon: 0212 963 3527 Yetkili Kişi: Emirhan Özyardımcı Adres: Kocatepe Mah. Irmak Cad. No: 44/46 Beyoğlu/İstanbul

İstanbul Avrupa Yakası Kına Mekanları: Double Tree by Hilton Istanbul / Piyalepaşa

En güzel geceniz için uygun mekan adaylarından biri olan DoubleTree by Hilton İstanbul sadece sizlere değil, konuklarınıza da unutamayacakları bir gece yaşatacak. Profesyonel ve tecrübeli kadrosu, son teknoloji ekipman malzemeleri, geniş ve havadar salonu ile siz de konuklarınız da muhteşem bir gece geçirecekler. Telefon: 0212 963 3753 Yetkili Kişi: Ahmet Akın, Mustafa Altun, Mert Ergin Adres: Kaptanpasa Mah. Piyalepasa Bulvarı No:5 Beyoğlu/İstanbul

İstanbul Avrupa Yakası Kına Mekanları: Crown Plaza Florya

İster balo salonunda isterse açık havada havuz başında ya da deniz manzarası eşliğinde özel gecenizi gerçekleştirebileceğiniz eşsiz bir mekân olan Crown Plaza Florya 400 kişilik kapasiteye sahip. Dört dörtlük muhteşem bir gece geçirmek için sizin de tercihiniz Crown Plaza ise aşağıdaki iletişim bilgilerinden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Telefon: 0212 963 3779 Yetkili Kişi: Yeşim Yıldız, Miray Özgiray, Gülin Doğan Adres: Şenlikköy Mah. Yeşilköy Halkalı Cd. No:95 34153 Florya Bakırköy / Istanbul

İstanbul Avrupa Yakası Kına Mekanları: Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel

Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel’in son teknoloji donanımlı balo salonunun yanı sıra dilerseniz seçiminizi farklı büyüklükteki, gün ışığı alan ve İstanbul manzarasına bakan salonlarından yana da yapabilirsiniz. Deneyimli hizmet ekibi ve kusursuz ilgisi ile sadece siz değil, misafirleriniz de çok özel ve konforlu hissedecek. Telefon: 0212 963 2173 Yetkili Kişi: Aybike Özbay, Zeynep Koç Karabatak Adres: Barbaros Bulvarı No:145 Beşiktaş/İstanbul

İstanbul Avrupa Yakası Kına Mekanları: Kaşıbeyaz Gala

Hem kapalı salonu hem de açık alan seçeneği ile özel günler için biçilmiş bir kaftan niteliğinde olan Kaşıbeyaz Gala, profesyonel bir sunum ve hizmet kalitesi ile gecenizin muhteşem geçmesi için tüm beklentilerinizi en ince ayrıntısına kadar gerçeğe dönüştürebilecek potansiyelde. Lokasyon itibari ile de çok avantajlı bir yerde olan Kaşıbeyaz Gala ile hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Telefon: 0212 444 1 040 Adres: Şenlikköy Mahallesi, Çatal Sk. No:18, 34153 Bakırköy/İstanbul

İstanbul Avrupa Yakası Kına Mekanları: Baler Garden

Baler Tesisleri şehir merkezine yakın, üstelik şehrin gürültüsünden ve kirli havasından uzak, doğa ve deniz manzaralı muhteşem konumu ile sizleri de misafirlerinizi de büyüleyecek bir mekan. Kapalı alanda 400, açık alanda 1000 kişiye varan kapasitesi ve kusursuz hizmet servisi ile rüya gibi bir gece geçirmek için yerinde bir seçim olacaktır. Telefon: 0212 591 65 82 Adres: Ambarlı Mahallesi, Tesisler Yolu Cd. No:9, 34315 Avcılar/İstanbul

İstanbul Avrupa Yakası Kına Mekanları: Atapark

Şehir merkezinde, doğa ve deniz manzarası ile iç içe huzurlu ve sakin bir mekan olan Atapark, kapalı alanda 500, açık alanda ise 1000 kişiyi ağırlayabilecek vir kapasiteye sahip. Eğer siz de bu eşsiz manzaralı ve huzurlu alanda etkinliğinizi gerçekleştirmek istiyorsanız, aşağıdaki iletişim bilgilerinden gerekli detayları öğrenebilirsiniz. Telefon: 0212 963 3728 Yetkili Kişi: İbrahim Telli, Tuğçe Güven, Merve Şişman Adres: Ambarlı Mahallesi Tesisler Yolu Caddesi No:7 Avcılar

İstanbul Avrupa Yakası Kına Mekanları: Güzelbahçe

Kına konseptinde full paket hizmet veren bir mekan olan Güzelbahçe, 300 kapasitelik bir potansiyele sahip. Dilerseniz mekandan aksesuar kiralamanız da mümkün. Detayları öğrenmek isterseniz aşağıdaki iletişim bilgilerinden yetkili kişiler ile görüşebilirsiniz. Telefon: 0850 532 1864 Yetkili Kişi: Gökçe Boyacıoğlu, Ahmet Batmaz Adres: Güzelce Mah. Fevzi Çakmak 2 Caddesi No:109 1/A Güzelce Sapağı Büyükçekmece, İstanbul

İstanbul Avrupa Yakası Kına Mekanları: İstinye Wedding House

Şatafat ve gösteriş arayanlar için tam isabet bir seçim olacak olan İstinye Wedding Hose, buna uygun dekorasyon ve mekan süslemeleri ile kolonsuz ve yüksek tavanlı bir salona sahip olması sebebi ile çok ferah bir alan sunuyor. 750 kişilik bir kapasiteye sahip mekan için ayrıntılı bilgiyi aşağıdaki numaradan alabilirsiniz. Telefon: 0212 963 2159 Yetkili Kişi: Hülya Bayrak, Hüseyin Güler Adres: İstinye Bayırlı Cad. No:17 İbrahim Cevahir Sosyal Tesisleri (istinye parkın 100m ilerisi) İstinye/İstanbul

İstanbul Avrupa Yakası Kına Mekanları: Portaxe

Sahip olduğu benzersiz boğaz manzarası ile gelenlerin aklına kazınan muhteşem bir detayı yaşatan Portaxe, sizin için tüm ayrıntıları eksiksiz ve kusursuz olarak yerine getirmeye hazır. 1000 kişi kapasiteli terası ile unutulmaz bir gece geçireceğiniz Portaxe hakkında daha fazla bigliyi aşağıdaki numaralardan edinebilirsiniz. Telefon: 0212 963 3994 Yetkili Kişi: Lütfü Sapmaz, Sergen Baltacıoğlu Adres: Baltalimanı Cad. No: 80 – 82 Sarıyer/İstanbul

İstanbul Avrupa Yakası Kına Mekanları: Sait Halim Paşa Yalısı

Osmanlı mimarisi eserlerinden olan muhteşem boğaz manzaralı ve denizden ulaşımı da sağlayan iskelesi ile bambaşka bir gece yaşatacak olan Sait Halim Paşa Yalısı, uzman ekibi ile de her detayı kusursuz yerine getirecek potansiyelde bir mekan. 750 kişilik kapasitesi veharika manzaraları ile bu mekan tam bir rüyayı yaşatacak nitelikte. Telefon: 0212 963 3985 Yetkili Kişi: Elif Civelek Adres: Köybaşı Cd. No:117 Yeniköy Sarıyer/İstanbul

İstanbul Avrupa Yakası Kına Mekanları: Boğaztepe

En özel anlarınıza tanıklık edecek kır konseptli ve boğaz manzaralı harika bir opsiyon olan Boğaztepe, hem sizlerin hem de konuklarınızın unutulmaz bir gece geçirmesi için uzman bir hizmet ekibine de sahip. 400 kişilik kapasitesi ile açık ve kapalı alanda etkinliğinizi gerçekleştirebilmeniz mümkün. Telefon:  (+90) 507 846 52 00 Yetkili Kişi: Bülent Tan Adres: Cumhuriyet Mah. Arabayolu Cad. No.105 Sarıyer/İstanbul

İstanbul Avrupa Yakası Kına Mekanları: Salon Armoni

Şehir merkezinde, ferah ve geniş salonu, yemekli ya da yemeksiz opsiyonları ile size ve konuklarınıza en profesyonel hizmeti sunan Salon Armoni, 800 kişilik bir kapasiteye sahiptir. Daha fazla bilgi almak için aşağıdaki iletişim adresleriden yetkililere ulaşabilrsiniz. Telefon: 0212 963 2857 Yetkili Kişi: Fevzi Tunç Aslan Adres: Cumhuriyet Mah. Arabayolu Cad. Yeşilay Sok. No:3 Tarabya üstü, Sarıyer/İstanbul

İstanbul Avrupa Yakası Kına Mekanları: Lazzoni Hotel

Eşsiz düğün paketi ile ekstraları da kendisi kadar göz kamaştıran Lazzoni Hotel, deniz manzaralı, şık ve gösterişli ışıltılı bir salonda sizi ve misafirlerinizi kusursuz bir hizmetle ağırlamak için sabırsızlanıyor. Açık ve kapalı alan seçenekleri bulunan LazzoniHotel ile 200 ila 400 arasında kişilik konuk ağırlama kapasitesine sahip. 0212 963 3413 Yetkili Kişi: Umut Atlas, Ahsen Aközden, Dilara Kahveci Adres: Sütlüce Mh. İmrahor Cd.No:14 34445 Beyoğlu/İstanbul

İstanbul Avrupa Yakası Kına Mekanları: Wyndham Grand Istanbul Europe

Büyüleyici bir ambiyans ve ihtişamlı dekorasyonu ile rğyalarınızı gerçeğe dönüştürecek Wyndham Grand Istanbul Europe, özel gün ve geceleriniz için şık bir seçim olacaktır. 450 kişi kapasiteli mekan, eksiksiz hizmet ekibi ile de sizlere kendinizi çok özel ve rahat hissettirecek. Telefon: 0212 963 3482 Yetkili Kişi: Merve Arslan Adres: Basın Ekspres Yolu, Yavuz Sultan Selim Cad No:1-3 Güneşli Bağcılar/İstanbul

İstanbul Avrupa Yakası Kına Mekanları: Mercure Hotel Topkapı

Kusursuz hizmet anlayışı ve son teknoloji ekipmanları ile unutmak istemeyeceğiniz bir gece yaşatacak olan Mercure Hotel ile eşsiz bir davet gerçekleştirebilirsiniz. Her tür kına malzemesi de sağlayan mekan, 300 kişilik bir kapasitede. Telefon: 0212 963 2830 Yetkili Kişi: Burcu Binici Yilmaz, Özge Arga Adres: Mevlana Cad. Tercüman Sitesi A-10 Blok D:37 Cevizlibağ, Zeytinburnu/İstanbul

İstanbul Avrupa Yakası Kına Mekanları: Golden Way Hotel

Tüm çiftlere ikram paketi de sunan Golden Way Hotel, en yeni teknoloji ekipmanlar ile donatılmış ve kusursuz servis hizmetini yerine getirecek profesyonel bir ekip ile sizlere kusursuz bir gece sunmak için uygun bir alternatif olarak yerini alıyor. Açık ve kapalı alan seçenekleri ile 300 ila 750 kişiyi ağırlama kapasitesine sahip olan mekan için gerekli detayları aşağıdaki numaradan öğrenebilirsiniz. Telefon: (0212) 438 68 88 Yetkili Kişi: Özlem Korkmaz Adres: Oruç Reis Mah. Giyimkent Sit. No:274 Esenler/İstanbul

İstanbul Avrupa Yakası Kına Mekanları: Holiday Inn İstanbul Airport

Holiday Inn Istanbul Airport’un 5 yıldızlı modern ve samimi atmosferi ile misafirperver hizmeti birleştiren profesyonel ekibi hayalinizdeki düğünü sizin için planlamaya hazır. Yaklaşık 1000 kişilik bir kapasiteye sahip olan mekan için ayrıntıları aşağıdaki iletişim adreslerinden öğrenebilirsiniz. Telefon: 0212 963 3948 Yetkili Kişi: Uğur Güler Adres: Mahmutbey Mah. Taşocağı Yolu Cad. No:35 Bağcılar/İstanbul

İstanbul Avrupa Yakası Kına Mekanları: Flora By Develi

Flora by Develi, beyaz tonların ağırlıkta olduğu, sade ve şık bir atmosferle sizleri ve misafirlerinizi karşılayan mekân için istediğiniz rengi tercih edebilme imkanı sunuyor. Bahçeyle iç içe, gün ışığı alan ve dönüştürülebilir bir alana sahip mekan, 400 kişi kapasiteli. Telefon: (0212) 662 50 00 Yetkili Kişi: Gülşah İşgören Adres: İstanbul Cd. Eski Petekevler Mevkii Florya  Bakırköy/İstanbul

İstanbul Avrupa Yakası Kına Mekanları: Qubbe Gayrettepe Dedeman İstanbul Hotel / Roof Katı

Panoramik nadide İstanbul manzarası ile bir yanda boğaz köprüsü, bir yanda kız kulesi ve diğer yanda tarihi yarım ada manzarası ile masalsı davetler yaşatmak için sizleri bekliyor. 150 ila 200 kişilik konuk kapasitesi ile hem siz hem de konuklarınız benzersiz ve kusursuz bir gece yaşayacaksınız. Telefon: 0212 337 45 00 Dahili:8849 Yetkili Kişi: Tuğçe Yazgan, Seçil Gürel Adres: Gayrettepe Mahallesi, Yıldız Posta Cd. No:50, 34349 Beşiktaş/İstanbul