Kına Duvak Modelleri - Yeni Kınacım Konseptleri
Kına tahtı
Hangi Konseptte Nasıl Kına Tahtı Tercih Etmelisiniz?
Şubat 12, 2019
kına sepeti
Kına Sepeti Çeşitleri
Şubat 12, 2019
Kına tahtı
Hangi Konseptte Nasıl Kına Tahtı Tercih Etmelisiniz?
Şubat 12, 2019
kına sepeti
Kına Sepeti Çeşitleri
Şubat 12, 2019

Kına Duvak Modelleri

Kına duvak modelleri

Kına gecesi organizasyonunuzda en önemli anlarda size eşlik edecek olan kına duvağı, belki en hüzünlü belki en mutlu ama hayatınızda unutamayacağınız anlardan birine şahitlik edecek. Bu özel gecede kına kaftanı modelleriyle uyumlu kına duvakları ile gecenin yıldızı olabilirsiniz. Kına gecelerinizde bindallı modellerini kiralayabilirsiniz. İsterseniz kaftan kiralama ya da bindallı kiralama seçenekleriyle de kına bindallı konusunda daha ekonomik bir seçim yapabilirsiniz. Elbette her gelin bu sebepten kına duvağının özel ve bir o kadar da hoş olmasını ister. Sizler için hazırladığımız kına duvak modelleri yazısında farklı tarz ve çeşitlilik için fikir alabilirsiniz.

İşlemeli Kına Duvak Modelleri

Kına duvağı dendiği zaman akla gelen ilk olarak kırmızı renk oluyor. Ancak koyu yeşil, pembenin çeşitli tonları ve mavi de tercih edilen renklerden. İşlemeli kına duvakları en çok görmeye alıştığımız duvakların başında geliyor. Ağırlıklı olarak kullanılan altın sarısı figürlerin yanında parlak pul işlemeli duvak modelleri de sıkça tercih edilenler arasında. Yoğun olarak yer alan işlemeli modeller ise gelin hanımlar tarafından pek cezbedici ve ilgi çekici bulunmuyor. Daha demode bir tarza sahip olan yoğun lale desenli ve parlak pullu işlemeler barındıran duvaklar, bu günlerde kullanılan modellerden değil. Onun yerine daha az detay barından, tülü ince olan ve belli başlı yerlerinde zarif işlemeler bulunduran modeldeki kına duvakları tercih ediliyor.

Uçlarında Detaylar Bulunduran Kına Duvak Modelleri

Bu tarzdaki kına duvak modelleri gelinler tarafından daha büyük rağbet görüyor. Daha sade ve zarif bir çizgi sunan bu modeller de farklı renk skalalarına sahip. Kırmızı, bordo en çok tercih edilenlerden elbette. Ancak fuşya ve yeşil de kullanılan renklerden. Bu duvaklar genel olarak uç kısımlarındaki pullar ve işlemeler ile varlığını gösteriyor. Gelinin yüzünü örten kısım ise sadece tülden oluşuyor. Böylelikle hem gelinin yüz hatları seçilebiliyor. Hem de daha doğal ve sade bir görünüm elde edilebiliyor.

Nedime Duvakları

En son olarak da gelinin kız arkadaşları, kuzenleri ve diğer genç kızlar için sunulan nedime duvakları var. Bu duvaklar eğer özel olarak nedimelere sunulmayacaksa genellikle basit taçlardan imal ediliyor. Üzerlerinde kısa bir tül duvak ve tepesinde çeşitli çiçek figürleri yer alıyor. Ancak özel olarak nedimeler kına geceniz için nedime duvakları takacaksa bunun için daha özel modeller mevcut.  Ancak genel itibari ile farklı bir görünüme sahip değil.

Kına gibi özel bir organizasyonda kullanacağınız kına kaftanı, kına bindallı gibi otantik kıyafetlerde sunulan geniş model seçenekleri arasından zevkinize en uygun olanı seçebilirsiniz Bu kıyafetlerin üzerine takacağınız kına duvak modelleri de yine farklı farklı renklerde sunulmaktadır. Bindallı kiralama, kaftan kiralama ile farklı kaftan ve bindallı modelleri arasından kiralama yaparak ekonomik davranırken hatıra olarak kına duvağınızı saklayabilirsiniz.