Kına Kaftanınızla Uyumlu Kına Saç Modelleri - Yeni Kınacım Konseptleri
Özel Tasarım Arnavut Ve Boşnak Bindallı Modelleri
Şubat 12, 2019
Kına Organizasyonunda Profesyonel Fotoğrafçının Önemi
Şubat 12, 2019
Özel Tasarım Arnavut Ve Boşnak Bindallı Modelleri
Şubat 12, 2019
Kına Organizasyonunda Profesyonel Fotoğrafçının Önemi
Şubat 12, 2019

Kına Kaftanınızla Uyumlu Kına Saç Modelleri

Kınanız için hiç şüphesiz her ayrıntının muazzam mükemmeliyette olmasını istiyorsunuz. Peki, saçlarınız ve kaftanınızın uyumu hakkında ne kadar düşündünüz? Saçlarınızı kına kaftanı ve kına bindallı kıyafetlerinizle uygun olarak yaptırarak gece bütün gözleri üzerinize çekebilirsiniz. Kına saç modelleri kına kaftanıyla uyumlu olmalıdır. Kına kaftanıyla uyumlu kına saç modelleri çeşitlerini sizin için derledik.

Farklı kaftan ve bindallı modelleri ile farklı farklı saç modellerini bir arada kullanabilirsiniz. Bu özel gecede isterseniz kaftan kiralama ve bindallı kiralama seçeneklerinizden de faydalanabilirsiniz. Dilerseniz alternatifleri birlikte değerlendirelim ve sonuca siz karar verin.

Kına Saç Modelleri: Klasikleşmiş İri Dalgalar

Kına saç modelleri deyince herkesin aklında çoğunlukla beliren belli başlı modeller vardır. Bunlardan biri de kalın ve iri dalgalı olan modellerdir. Eğer saç renginiz kızıl ve ya karamel tonlarında ise, o zaman büyük görünümlü bukleler saçınızda çok belirgin ve can alıcı duracaktır. Yine hareketlendireceğiniz bir aksesuarla hoş bir duruş oluşturabilir ve rahatlıkla kına organizasyonunuzda kullanabilirsiniz. Her şeyden önce kaftanınızın ya da bindallınızın renginin sizin ten ve saç renginize uyumlu olduğundan emin olun. Kaftan modelleri genellikle birbirinden renkleri ve küçük detayları dışında pek de ayrılmıyor. Hemen hepsi birbirine benzer tarzlarda olduğundan model ayırımı yapamıyoruz.  Bu sebepten de neredeyse tüm saç modellerini taşıyabilir ve kullanabilirsiniz.

Kına Saç Modelleri: Yarım Topuzun Cazibesi

Mesela kaftanınızın kol, omuz ve yaka detaylarını göz önünde bulundurarak açık bir saç modelinden kaçınabilirsiniz. Ve ya illa saçlarınızı açmak ve oynarken de savurmak istiyorsanız-ki her gelin bunu ister- o zaman da yarım toplu modelleri tercih edebilir ve böylelikle hem kaftanınızın gösterişini hem de saçlarınızın albenisini göz yormadan ve abartıdan uzak bir şekilde bir arada kullanabilirsiniz. Abartılı kıvrımlardan uzak durmanız tavsiyemizdir. Tabi bu demek değil ki, dümdüz sade bir saç modeli seçin. Yalnızca kaftanınız ve yüz şekliniz için en doğruyu bulmayı hedeflerken mümkün olduğunca içinize sinecek tarzlar ve renkler deneyin. Yine kıpkırmızı bir kaftan üzerinde civciv sarısı bir rengi kullanmanız da pek iç açıcı bir sonuç vermeyecektir.

Kına Saç Modelleri: Kâkül ile Gözlerinizi Ortaya Çıkarın

Alnınız genişse yüzünüze örtülen o kına örtüsü ile birlikte eğer taç da kullanacaksanız kâkül ya da perçem çok hoş bir görüntü sunacaktır. Kâkül modelleri özellikle geniş alınlı olan gelin adaylarına modern bir gelin hava katıyor. Üstelik seçeceğiniz makyajda gözlerinizi belirginleştirmenizle de birlikte, masallardan fırlamış gibi olacaksınız. İdeal makyaj ve saç modeli ile kâküllü gelinler adeta göz kamaştırıyor.

 

Kına Saç Modelleri: Vazgeçilmez Yan Örgü

Daha şık ve sade bir tarz yakalamak isteyen gelin hanımların tercihi olan kına saç modelleri, genelde örgü halinde yana inen ve tepesi kabartılan modellerdir. Taç ve zincir ile de kullanabileceğiniz bu model size prensesler gibi hissettirecektir.

Kına Saç Modelleri: Sıkı Topuzun Asaleti

Dilerseniz sıkı bir alttan topuz ile Hint modasını andıran şaşaalı bir aksesuarla tam bir sultan görünümü yakalayabilirsiniz. Ayrıca bu şekildeki modellerin kına gecesi sonuna kadar bozulma riski daha düşük olduğundan yine sizi kendine çekecektir.

Kına Saç Modelleri: Hem Sade Hem Şık Atkuyruğu

Dalgalı atkuyruğu modeli ise hem kullanışlı hem de klasik oluşuyla sizi kandırabilir ve gecenizde size eşlik edebilir. En güzel yanı ise saçlarınızı dilediğiniz gibi savurabilir; bozulur mu kaygısından kurtulabilirsiniz. Kına saç modeli, her ne kadar basit gibi görünse de en kırılgan ve hassas ayrıntıların başında yer alır. Siz de hem yüz hatlarınıza hem saç renginize hem de kaftanınızın modeli ve rengine göre uyum yakaladığınızı düşündüğünüz bir seçenek ile gecenizi en güzel şekilde geçirebilir ve kusursuz fotoğraflar çekinebilirsiniz. Şimdiden iyi eğlenceler diliyoruz. Saç kıyafeti tamamlayan en önemli unsurlardan biridir. Kına kaftanı ve kına bindallı seçeneklerine uygun saç modelleri ile yüzünüzü ortaya çıkarabilirsiniz. Çeşitli renkte kaftan ve bindallı modelleri ile makyaj ve saç modelini de uyumlu bir şekilde kullanarak bu özel gecede ışıltınıza ışıltı katabilirsiniz. Bu organizasyonu daha ekonomik hale getirmek isterseniz de bindallı kiralama ve kaftan kiralama olanaklarını da düşünebilirsiniz.

Dağınık Topuz

Kına kaftanları ile uyumlu saç modelleri denildiğinde akla ilk olarak dağınık topuz modeli geliyor. Dağınık topuz saç modeli, hem büyük yakalı kına kaftanları ile, hem omuz ya da sırt dekolteli kaftan modelleriyle uyumlu olarak kullanılabilir. Eğer ihtişamlı bir kına kaftanın içerisinde doğal bir topuz görünümüne sahip olmak istenirse, saçın ön kısmından bir iki tutam ince saçlar bırakılarak doğal görünüm elde edilebilir.

 

Kurdele Saç Modeli

Kurdele saç modeli zarif ve şık duran bir saç modelidir. Klasik bir saç modeline kurdele saç aksesuarı eklenerek saça kurdele görüntüsü verildiğinde ihtişamlı kına kaftanı görüntüsü içerisinde hem sade hem de şık bir saç modeline sahip olunabilir. Kurdele saç aksesuarları, en çok yarım atkuyruğu saç modelinde kendini gösterir. Bu nedene bu aksesuarı ya da modeli tercih edecek gelin adaylarının bunu göz önünde bulundurmasında fayda var.

Kurdele Saç Modeli Nasıl Yapılır? Saçların krepe ile hacimlendirilmesi gerekmektedir. Daha sonra yarım atkuyruğu yaparak atkuyruğunun üzerine kurdele takılır ve gelin hanım kına gecesi için hazır.

Kına Kaftanıyla Kullanılabilecek Diğer Modeller

Balerin Topuzu

Nasıl Kına Kaftanları İle Kullanılmalı: Sırtı açık ya da sırt detaylı elbiselerle ya da sırt dekolteli kaftanlarla, balerin topuz saç modeli tercih edilebilir. Bu model, kına saçı modeli olmasının yanı sıra gelin saçı modeli olarak da harika gözükebilir!

Kimlere uygun: Uzun ve orta uzun saçlar için uygun.

Burgu Topuz

Nasıl Kına Kaftanları İle Kullanılmalı: Burgu ense topuzu da sırt detaylı ya da sırt dekolteli kaftanlarla tercih edilebildiği gibi ışıltılı ve ihtişamlı kına kaftanlarıyla da denge sağlamak için de tercih edilebilir.

Kimlere uygun: Uzun ve orta uzunluktaki saçlara uygun bu saç modelinin gece boyunca sabit kalması için sabitleyici saç spreyinden yararlanabilirsin.

Çekici Dalgalar

Nasıl Kına Kaftanları İle Kullanılmalı: Askılı, balık formdaki kaftan ya da bindallı modelleri ile dalgalı saç modeli tercih edilebilir.

Kimlere uygun: Çok fazla katları olmayan uzun saçlara çekici dalgalar çok yakışıyor.

Saç Aksesuarları

Nasıl Kına Kaftanları İle Kullanılmalı: Her tarzdaki bindallı modellerine ve kaftan modellerine uygun olan saç aksesuarları saçlarına farklı bir görünüm vermek isteyen herkes tarafından kullanılabilir.  

Kimlere uygun: Hem uzun, hem de kısa saçlar, saç aksesuarlarını kullanabilirler.

Taç Örgü

Nasıl Kına Kaftanları İle Kullanılmalı: Tek omuzlu elbiselerle taç örgü saç modeli kullanılabilir. Elbisenin bohem havasına taç örgüler çok uygundur. Sade bindallı modelleri ya da düz ve daha az parıltılı bir kına kaftanı ile de modern bir hava katmak için bu saç modeli tercih edilebilir.

Kimlere uygun: Uzun ve orta uzunluktaki saçlara uygulanabildiği gibi ense hizasındaki kısa saçlara da uygulanabilir.