Kına Makyajı Ne Şekillerde Uygulanabilir? - Yeni Kınacım Konseptleri
Pelerinli Kına Kıyafeti
Pelerinli Kına Kıyafeti Nedir?
Şubat 12, 2019
Gelin Taçları
Kına İçin Gelin Taçları
Şubat 12, 2019
Pelerinli Kına Kıyafeti
Pelerinli Kına Kıyafeti Nedir?
Şubat 12, 2019
Gelin Taçları
Kına İçin Gelin Taçları
Şubat 12, 2019

Kına Makyajı Ne Şekillerde Uygulanabilir?

Kına Makyajı

Her özel günün özel de bir makyajı olmalı elbette. Kına gecenize en uygun kına makyajı uygulamasını seçmek için sadece yüzünüze değil, saçınıza, kına kaftan ya da bindallınıza da uygun tonlar seçmeniz, sizin için en doğrusu olacaktır. Ayrıca kına gecenizi gerçekleştirdiğiniz mevsim ve mekan aydınlatması da bu konuda önemli değişkenlerden biridir.

Kına geceniz için tercih edeceğiniz makyaj ürünleri ise suya dayanıklı olmalı. Hem her halükarda ter basacak ve yüzünüzden makyajınız aktığı zaman ne yazık ki pek hoş bir görüntü ortaya çıkmayacak. Hem de kınanız yakılırken yaşayacağınız duygu dolu anlarda ağlama ihtimaliniz var. Ağladıkça akan göz makyajınız da yine gecenizi zehir edebilecek durumlardan biri. Bu nedenle bu konuya da ayrı bir hassasiyet göstermeniz durumunda sizi daha çok memnun edecek bir sonuç ortaya çıkacaktır.

Koyu Renk Göz Kına Makyajı

Hanımlar kına gecelerinde koyu renk göz makyajını daha sık kullanmayı tercih ediyor. Eğer sizin de aklınızdan geçen makyaj, bu tarz ise mutlaka suya dayanıklı ve yüksek kalitede ürünler kullanmalısınız. Saatler süren kına gecenizde kına makyajınızı ne kadar beğenerek de yaptırmış olsanız, kalitesiz ürünler sebebi ile ilerleyen saatlerde pek hoş bir görüntü ortaya çıkmayacaktır.

Buğulu Göz Kına Makyajı

Kına gecenizde eğer daha rahat etmek istiyorsanız buğulu göz makyajı çok kullanışlı bir seçim olacaktır. Bu kına makyajını yaptıktan sonra dağılmaması için makyaj koruma spreyi de sıkabilirsiniz. Tamamlayıcı olarak da kırmızı mat bir ruj tercih edebilirsiniz. Hem makyajınız uzun süre dayanacak. Hem de kına makyajınızın akıp bozulma gibi bir riski de olmayacak.

Sade Göz Kına Makyajı

Eğer kına geceniz için sade ve doğal görünümlü bir göz makyajı kullanmak istiyorsanız, bu makyajı kırmızı rujla destekleyerek daha çekici bir şekle sokabilirsiniz. Ayrıca alt kirpik diplerinize uygulayacağınız renkli bir far ile göz renginizi belirgin bir hale getirebilirsiniz.

Aydınlık Kına Gecesi Makyajı

Daha parlak ve aydınlık bir görünüme kavuşmak için yüz makyajınızda ışıltılı makyaj malzemeleri deneyebilirsiniz. Aydınlatıcı kullanarak yüzünüzü daha canlı bir hale getirin. Bordo ruj kullanmak isterseniz daha gösterişli bir görünüm yakalayabilirsiniz. Dilerseniz daha doğal tonlar da tercih edebilirsiniz.