Önce Kına Organizasyon Firması İle Mi Yoksa Mekan İle Mi Anlaşılmalı? - Yeni Kınacım Konseptleri
Ünlülerin Kına Geceleri
Ünlülerin Kına Geceleri
Şubat 12, 2019
Kına Organizasyonu Ve Kına Mekânını Ne Zaman Ayarlamalıyım?
Şubat 12, 2019
Ünlülerin Kına Geceleri
Ünlülerin Kına Geceleri
Şubat 12, 2019
Kına Organizasyonu Ve Kına Mekânını Ne Zaman Ayarlamalıyım?
Şubat 12, 2019

Önce Kına Organizasyon Firması İle Mi Yoksa Mekan İle Mi Anlaşılmalı?

kına mekanı

Kına organizasyon firması kına gecelerinin en önemli destekçileridir. Kına organizasyon firması ile en özel gecede içiniz daha rahat olabilir. Sonunda o muhteşem gün için tarih belirlediniz. Zaman aralıklarını değerlendirip en uygun bulduğunuz dönem ve günde karar kıldınız.

Kına geceniz için gerekli bütçeyi de hesapladınız ve çıkardınız. Şimdi yapılacak şeyler, kına gecesi için gönlünüze göre bir mekân bulmak ve güvendiğiniz ve kınanızı emanet edebileceğiniz bir kına organizasyon firması ile anlaşmak. Fakat hangisi daha önce belirlenmeli bilemiyorsanız, yazımızda size yardımcı olacak bazı ipuçları sunuyoruz.

İlk Başta Hayalinizdeki Mekânın Nasıl Olmasını İstediğinize Karar Verin

Her şeyden önce, kına gecenizi gerçekleştireceğiniz mekânın nasıl bir mekân olmasını istiyorsunuz, bunda net olun. Kafe tarzı küçük bir yer mi, yoksa daha kalabalık misafirlerinizi ağırlayabileceğiniz kompleks ve büyük bir alan mı vs. Bütçenize ve davetli sayınıza uygun bir mekan nasıl olmalı, bunun araştırmasını kapsamlı bir şekilde yapın. Bu aşamayı tamamladıktan sonra, uygun alternatiflerin bulunduğu bir kına gecesi mekân listesi çıkarın ve içinize sinmeyen yanları olan yerleri eleyerek ilerleyin. En sona kalan 4 ya da 5 mekânı gidip görmeniz tavsiyemizdir. Daha fazla mekân görmek isterseniz de siz bilirsiniz. Ancak o telaşe ve yoğunlukta daha fazla mekân gezmek, hem yorucu olacak hem de ciddi bir vakit kaybına sebebiyet verecektir. Kendi gözlerinizle görüp, yetkili kişiden detay bilgileri aldıktan sonra, o mekânın size sunduğu ve ödeyeceğiniz fiyatın içerisine ne tür hizmetlerin dâhil olduğunu mutlaka sorup öğrenin. Mesela kına tahtı ya da kına tepsisi dâhil mi, mekânın kendi fotoğrafçısı var mı, masaların ve mekânın süslemelerini kapsıyor mu gibi. Tüm bunları halledip emin olduktan ve mekân sahibi ile de tokalaşıp anlaştıktan sonra sıra diğer aşamada.

Profesyonel ve Tecrübeli Bir Kına Organizasyon Firması ile Anlaşın

Seçmek istediğiniz kına organizasyon firmasının daha önce kaç tane kınada görev aldığını mutlaka sorun. Yine anlaştığınız fiyata ne gibi paketlerin dâhil olduğunu ve size ekstra masrafların neler olabileceğini net bir şekilde öğrenin. Mekân konusunu netleştirdikten sonra, organizasyon firmasını ayarladığınız zaman hem, daha hızlı yol alırsınız. Mekânın size sunduğu ses, ışık ve müzik gibi küçük ama önemli detaylar daha net ve belirgin olur. Bunun neticesinde de kına organizasyonunuz ile ilgili daha kolay fikir yürütebilmeniz mümkün olur. Anlaştığınız firma da size çok daha kolay ve sağlıklı bir şekilde yardımcı olur. Bu sayede hem mekân ve kına organizasyon firması daha senkronize bir biçimde hareket eder, hem de siz kına gecenizde gereksiz yere stres ve kaygı yaşamazsanız.