Kına Gecesi için Dekor ve Süsleme Detayları - Yeni Kınacım Konseptleri
kına gecesi müzikleri
Kına Gecesi Müzikleri
Şubat 12, 2019
Kına Hediyelikleri
Kına Hediyelikleri
Şubat 12, 2019
kına gecesi müzikleri
Kına Gecesi Müzikleri
Şubat 12, 2019
Kına Hediyelikleri
Kına Hediyelikleri
Şubat 12, 2019

Kına Gecesi için Dekor ve Süsleme Detayları

Dekor ve Süsleme

Kendi zevkinize ve bütçenize göre ayarladığınız kına gecesi mekânınız için kına gecesi dekor ve süsleme malzemeleri satın alabilir ya da anlaştığınız mekândan temin edebilirsiniz. En olmadı, organizasyon firmanız, tüm bu ayrıntıları sizler için tek tek düşünüp gerçekleştirmeye vakıf olacaktır. Bu anlamda, detaylara çok kafa yormak istemiyor ya da stresi en aza indirmeyi hedefliyorsanız, bir organizasyon firması ile anlaşmak sizler için oldukça faydalı olacaktır. Dekor ve süsleme kına gecelerinin neredeyse en önemli ayrıntısıdır. Dekor ve süsleme için bir organizasyon firması ile görüşmek uygun olacaktır.

Eğer kına gecesi organizasyonunuzu evde gerçekleştirecekseniz ya da anlaştığınız mekândan temin edemiyorsanız, kolaylıkla satın alabilirsiniz. Kına dekor ve süsleme malzemelerini internet üzerinden ya da büyük çarşılardan zevkinize ve bütçenize göre rahatlıkla bulabilirsiniz. Arzu ederseniz şimdi kına gecesi kapsamında kına dekor ve süsleme nasıl olmalı, kısaca inceleyelim:

Podyum ve Pist Kaplama

Kına gecenizi evde yapmayı planlıyor iseniz bu maddeye ihtiyacınız yok. Tutulan mekân için ise geçerli bir podyum ve pist kaplama genellikle mevcuttur ancak süslemesi ve dekoru olmayan bir mekan ile de anlaşmış olabilirsiniz. Eğer profesyonel bir ekip ile anlaşıp kına organizasyon firması yardımı ve desteği alırsanız, onlar podyum ve pist kaplama gibi kına dekor ve süsleme işlemlerini sizden önce düşünüp sizin zevkinize göre bu durumu halledeceklerdir. Eğer ne organizasyon ne de mekândan böyle bir yardım alamıyorsanız sizler de bir kısım uğraşlar sonucunda podyumunuzu ve pist kaplamanızı kendiniz yapabilirsiniz. Mekânın sahnesine uyumlu renklerde olan bir halı, kumaş ya da vinil baskıları podyum kaplamasında kullanabilirsiniz. Ancak belirttiğimiz gibi, bu biraz zahmetli olabilir.

Kına Tahtı Dekoru

Çoğunlukla kiraladığınız mekân, size dekor ve süsleme ile ilgili çok kısıtlı seçenek sunar. Bunlardan biri de kına tahtı konusundadır. Eğer tahtın dekoru hoşunuza gitmediyse mekân ile anlaşarak bu sorunu gidermeye çalışabilirsiniz. Hint, kafes ya da salıncak tipindeki kına tahtı dekorlarından seçim yapabilir ya da arzu ettiğiniz renkleri kına tahtınızda kullanabilirsiniz. Ancak bunu tek başınıza yapmanız hem biraz maliyetli hem de zahmetli olacaktır. Anlaştığınız kına organizasyon firmalarının sunduğu, gelin adaylarının gönüllerine göre farklı yelpazede renk ve tarz seçeneklerinden biri ile de kına gecenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Kına Tahtı Süsleme Nasıl Olmalıdır?

Kına taht süslemeleri yapılırken birden fazla ayrıntıya dikkat etmek gerekmektedir. Öncelikle seçilen taht ve kına konsepti mutlaka birbiriyle uyumlu olmalı. Eğer kına konsepti Osmanlı konsepti ise taht modelleri de Osmanlı konseptine uygun şekilde dekore edilmiş olmalıdır. Bir diğer önemli ayrıntı ise taht süsleme renkleri ile kına salonunun dekor renklerinin, masa süslemelerinin, podyum/pist giydirmelerinin uyumlu olmasıdır. Dekor renkleriyle uyum içerisinde olmayan taht modelleri bütün bir gecenin kötü geçmesine sebep olabilir.  Gelinler için en önemli gecelerden biri olan kına gecesinin bu tarz sorunlarla kötü geçmemesi için en iyi yol bir organizasyon şirketi ile çalışmaktır. Alanında tecrübeli ve profesyonel bir organizasyon şirketi bütün detayları en ince ayrıntısına kadar planlayarak mükemmel bir kına gecesi yaşanmasına yardımcı olacaktır. Hangi konseptte nasıl bir kına tahtı modeli uygulanması gerektiğine ya da hangi renk dekor süslemesine, ne renklerde kına tahtı modelleri kullanılabileceğine kadar her detayı Kınacım Kına Organizasyon gibi alanında uzman organizasyon şirketleri belirleyebilir.

Masa Dekoru

Kına gecesi organizasyonunuzda elbette misafirlerinizi ağırladığınız masalar ve bu masaların dekor ve süslemeleri de önemlidir. Anlaştığınız mekânın size sunduğu dar seçeneklere bağlı kalmak istemiyorsanız, kendi kına dekor ve süslemelerinizi kendiniz oluşturabilir ve kına gecenizde kullanabilirsiniz. Şamdanları, mumları, masa örtüleri, sandalye süslemeleri ya da farklı yaratıcılıkta düşlediğiniz masa dekorları ve şık süslemeleri satın alabilirsiniz. Dilediğiniz gibi satın aldığınız malzemeleri kına gecenizde kullanabilirsiniz. Eğer bunun da sizi yoracağını veya sizin çok vaktinizi alacağını düşünüyorsanız başka çözümler mevcut. İrtibata geçip anlaştığınız bir kına organizasyon firması ile bu önemli detayı da profesyonel ellere emanet edebilirsiniz. Böylece yine zevkinize göre içinize sindiği şekilde masa dekor ve süslemelerinizi tamamlayabilirsiniz.