Kışın Kına Gecesi Yapacakların Dikkatine - Yeni Kınacım Konseptleri
Kına Çerezlikleri ve Lokumlukları
Şubat 12, 2019
Prenses Model Kına Elbisesi
Prenses Model Kına Elbisesi
Şubat 12, 2019
Kına Çerezlikleri ve Lokumlukları
Şubat 12, 2019
Prenses Model Kına Elbisesi
Prenses Model Kına Elbisesi
Şubat 12, 2019

Kışın Kına Gecesi Yapacakların Dikkatine

Kışın Kına Gecesi

Her gelinin kına gecesi ılık bahar aylarında ya da sıcak yaz mevsiminde olacak diye bir kaide yok. Kış mevsimi her ne kadar düğün sezonu olarak kabul edilmese de, evlenmek için bu sezonu seçenler de yok değil. Eğer siz de evlenmek için bu dönemi seçenlerdenseniz, bu yazımızı okuyup ufak çaplı bir fikir edinmenizi öneririz. Kışın kına gecesi yapacakların dikkat etmesi gereken bazı noktalar vardır. Kışın kına gecesi yapacakların dikkat etmesi gerekenleri sizin için hazırladık. İşte kışın kına gecesi yapacakların dikkat etmesi gereken noktalar:

Kışın Kına Gecesi Yaparken Mekan Seçimi

Öncelikle kına gecesi organizasyonunuzu gerçekleştireceğiniz mekanı çok iyi seçmeniz gerekmekte. Mekan ile ilgili önemli konulardan biri bulunduğu yer. Kar, yağmur gibi yağışlı bir günde kolay ulaşım sağlanabilecek bir noktada olmasına özellikle dikkat etmenizi öneririz. Ayrıca havalar soğuk olacağından toplu taşıma araçlarının yakınından geçtiğine, durak noktalarına mesafesinin kısa olmasına önem gösterin. Ya da servis imkanı sağlayan bir mekan ile anlaşabilirsiniz. Kışın kına gecesi organizasyonunuz için mekan ısıtması, aydınlatması, ikramları, gelin odası vb. ayrıntılara da ayrıca dikkat etmelisiniz. Kışın kına gecesi organizasyonu bu tür aksaklıklar ile gölge düşmesini istemezsiniz.

Kışın Kına Gecesi Yaparken: Kına Elbisesi ve Kaftan & Bindallı Seçimi

Ortam ısıtması her ne kadar yeterli düzeyde olsa da mevsim şartlarını göz önünde bulundurarak giyinmenizi tavsiye ederiz. En azından kına gecesi organizasyonunuzun düzenleneceği mekana gelene kadar ne botunuzu, ne kalın kıyafetlerinizi çıkarmamanızı tavsiye ederiz. Yakın zamanda düğününüzün olacağını düşünürsek, beklenmedik bir hastalık ile hem keyifsiz hem de halsiz bir düğün ve balayı geçirmeniz pek de hayalinizdeki gibi olmayabilir. Hiçbir şey sağlığınızdan kıymetli değil. Mümkün olduğunca giyiminize önem gösterin ve üşüyeceğinizi düşündüğünüz elbiselerden uzak durun.

Kışın Kına Gecesi Yaparken: Saç ve Makyaj Bozulma Riski

Kına geceniz için saçınızı ve makyajınızı yaptırıp birkaç saniyelik rüzgar veya yağışla tüm emeğin ziyan olduğunu izlemek istemezsiniz. Bizce bu konuyu hiç yabana atmayın ve kuaförünüz ile anlaşın. Saçınızı ve makyajınızı kına organizasyonunuzun gerçekleşeceği mekanda yaptırın. Arzu ettiğiniz gibi yapılan saçınızın hava ve yağış ile bozulma riskini de böylelikle yok edebilirsiniz. Bazı mekanların kendi kuaförleri de oluyor. Dilerseniz onlar ile de anlaşıp bu sorunu kökünden çözebilirsiniz.