Prenses Model Kına Elbisesi - Yeni Kınacım Konseptleri
Kışın Kına Gecesi
Kışın Kına Gecesi Yapacakların Dikkatine
Şubat 12, 2019
Pelerinli Kına Kıyafeti
Pelerinli Kına Kıyafeti Nedir?
Şubat 12, 2019
Kışın Kına Gecesi
Kışın Kına Gecesi Yapacakların Dikkatine
Şubat 12, 2019
Pelerinli Kına Kıyafeti
Pelerinli Kına Kıyafeti Nedir?
Şubat 12, 2019

Prenses Model Kına Elbisesi

Prenses Model Kına Elbisesi

Artık kına gecelerinde moda olmaktan ziyade bir zaruriyet haline gelen kına elbiseleri giyme, gelin hanımlara oldukça yardımcı oluyor. Prenses model kına elbisesi hem kına gecesinin hemen öncesinde misafirleri karşılarken gelinleri bindallı ve kaftanda olduğu gibi boğmuyor; hem de daha rahat bir hareket imkanı tanıyor.

Bu nedenle son zamanlarda gelinler tarafından sıkça tercih ediliyor. Prenses model kına elbisesi seçerken de bu durumlar göz önünde bulundurulmalı ve beğenilen model ile ilgili bu etkenler düşünülerek karar verilmeli. İşte o elbiselerden biri olan prenses model kına elbisesi, son yıllarda hem gelinlik hem de kına gecesi modellerinde büyük bir yükseliş kaydetmiş durumda.

Kırmızıdan Vazgeçemeyenlere

Eğer prenses model kına elbisesi ürünü beğenip aldıysanız, kaftan içine giymek için de kına geceniz boyunca kullanabilirsiniz. Hem tarlatanlı olan bir model seçtiğiniz zaman, kaftanınıza da ayrı bir hacim katarak kullanma imkanı elde edebilirsiniz. Saçlarınızı yaptıracağınız yine prenses bir topuz ile gecenizi unutulmaz kılabilirsiniz. Kolları ve yakaları dantel ve güpürlü olan stildeki ürünleri sadece kendi kınanızda değil, yakınlarınızın özel günlerinde de rahatlıkla kullanabilirsiniz ayrıca.

Nude Tonları Sevenlere

Nude tonları kına gecenizde de sizi tam bir kuğuya dönüştürebilir. Bel ve basen kısmı oturan bu zarif elbiseler ile bu renk içinde gerçekten çok hoş bir görünüm elde edebilirsiniz. Ayrıca Fransız danteli de kullanılabilen nude tonları ile büyüleyici bir gelin olabilirsiniz. Yine uygun bir renk seçtiğiniz taktirde kaftan içine de pek tabii kullanabilirsiniz. Örneğin zümrüt yeşili tabanı rengi olan bir kaftan, işlemeleri bu tonlarda olduğu zaman gayet şık ve gösterişli bir uyum yakalayabilirsiniz.

Buz Mavisi

Bu renk, genelde nişan, söz vb. durumlarda tercih edilen bir ton. Ancak kına gecesinde de beğenerek kullanan gelinler yok değil. Açık bırakılan lüle saçlar ve parıl parıl parlayan zarif ve ince bir taç ile tam bir prenses olabilirsiniz.

Pudra Tonları

Toz pembe ya da pudra da yine kına gecesi için sık seçilen prenses model kına elbiseleri renklerinden. Kayık yaka veya straplez türde olanlar, kına gecesi için çok uygun olacaktır. Ayrıca taşlı işlemeli olan modellerden bir seçim yapacak olursanız, kına gecenizden sonra da çeşitli davet ve etkinliklerde de gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.