Ünlülerin Kına Geceleri - Yeni Kınacım Konseptleri
Kına Hediyelikleri
Kına Hediyelikleri
Şubat 12, 2019
kına mekanı
Önce Kına Organizasyon Firması İle Mi Yoksa Mekan İle Mi Anlaşılmalı?
Şubat 12, 2019
Kına Hediyelikleri
Kına Hediyelikleri
Şubat 12, 2019
kına mekanı
Önce Kına Organizasyon Firması İle Mi Yoksa Mekan İle Mi Anlaşılmalı?
Şubat 12, 2019

Ünlülerin Kına Geceleri

Ünlülerin Kına Geceleri

Her genç kızın hayallerini süsleyen eğlence ve müzik dolu kına geceleri elbette ünlülerin de ilgisini çekiyor. Televizyon dünyasının ünlü yıldızları da bekârlığa geleneksel bir şekilde veda etmeyi tercih ediyorlar. Ünlülerin kına geceleri en çok merak edilen kına gecesi organizasyonlarından. Kınacım Kına Organizasyon olarak ünlülerin kına geceleri ile ilgili detayları sizin için derledik.

Bazılarının bu özel geceleri, en az düğün kadar görkemli ve gösterişli oluyor. Bunlardan bazılarını sizler için mercek altına aldık. İşte muhteşem gerçekleşen ünlülerin kına geceleri… 

Ünlülerin Kına Geceleri: Asena’nın Kına Gecesi

2014 yılında düzenlenen Evlilik Fuarı kapsamında Kınacım Kına Organizasyon Kına Gecesi müzikleri eşliğinde kaftan ve bindallı giydirilen Asena’ya, Kınacım cariyeleri ile birlikte kına gecesi provası düzenlendi. Kınacım Kına Organizasyon; Osmanlı’dan günümüze uyarlanan Kırmızı Konseptini Derya Gariper Türker’in 2014 kına gecesi trendlerinden Oryantal Asena ile tanıttı. Kına gecesi dendiği zaman akla ilk gelen kırmızı konseptinde Derya Gariper Türker’in tasarlamış olduğu masa ve sandalye dekoru, keyif köşesi, özellikle kına taht ve otağı kurulumu ile ziyaretçileri etkilemesinin yanında yerli ve yabancı organizasyon firmalarının da ilgi odağı olmayı başardı. 

Ünlülerin Kına Geceleri: Işın Karaca’nın Kına Gecesi

2016 ayında dünya evine giren Işın Karaca, özel gecesi olan kına organizasyonu ve töreni için üstü taşlarla kaplı, özel bir tasarım ürünü kaftan giymeyi tercih etti. Zümrüt yeşilinin asaletini mor ile birlikte kullanmayı tercih eden Karaca’nın kına gecesi için dekor ve mekân detayları da bu konseptte dizayn edildi. Muhteşem kına tahtı ve göz kamaştıran şatafatlı tacı ile sultanlara yaraşır bir gece geçiren Karaca, geleneksel ritüelleri tam anlamı ile yaşadı. Kınacım Organizasyon ekibi ile hem özel konukları hem de Işın Karaca unutulmaz bir gece yaşadı.

Ünlülerin Kına Geceleri: Demet Akalın’ın Kına Gecesi

Türk pop müziğinin kraliçelerinden biri olan ve her daim gündemde kalan Demet Akalın, şimdilerde 1 çocuk annesi olarak mutlu bir evlilik sürdürüyor. 2012 yılında dünya evine giren Demet Akalın ve Okan Kurt çifti, gerçekleştirdikleri dillere destan kına ve düğün töreni ile hem konukların hem de tüm Türkiye’nin imrenerek baktığı bir gece yaşadı. Demet Akalın Cahide’de gerçekleştirilen kına gecesi için gelinlik giymeyi tercih etti. Kına yakılırken kırmızı bir kaftan tarzı üstlük ile omuz ve kollarını örten Demet Akalın, o zamanların modası kafes tahtı kullanmıştı. Zarif tacı ve şık takıları ile prensesler gibi olan Akalın, gecesinde konuklarına oldukça keyifli anlar yaşama fırsatı sundu. Çılgın eğlenceler ve renkli görüntüler ile geçen gecenin organizasyon sorumluluğunu uzman ve deneyimli kadrosu ile Kınacım Kına Organizasyon ekibi üstlendi. 

Ünlülerin Kına Geceleri: Hande Erçel’in Kına Kaftanı

“Aşk Laftan Anlamaz” adlı dizide güzelliği ile büyüleyen ve sempatik hali ile genç kızların idolü haline gelen Hande Erçel’in dizide canlandırdığı “Hayat” karakteri, çekimi gerçekleştirilen 27. bölümde kına gecesi töreni yaptı. Geleneksel bir tarzda yapılan kına gecesi için Erçel’in giydiği kına kaftanı, izleyicilerden ve hayranları tarafından çok beğeni aldı. İç kısmında beyaz saten bir kumaştan elbise ve üzerinde de altın sarısı işlemeleri ve detayları bulunan kırmızı bir kaftan giymişti. Başındaki örtü ise yine kırmızı tül üzerinde beyaz inci taşlarla süslenmişti. Tülü tutan başındaki tacı ise, kırmızı saten kumaş üzerine işlenen renkli taşlar ile bezenmiş ve kostüme ihtişamlı bir hava vermişti. Bu muhteşem detayları barındıran özel kaftan, Kınacım Kına Organizasyon firması tarafından söz konusu dizi için temin edilmiştir. Sizler de en özel gecenizin kusursuz ve detaylıca düşünülüp gerçekleşmesini istiyorsanız, bunu uzman ve yetenekli kadrosu olan profesyonel ekiplere bırakın.